2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست
عزیزم چقد کینه ای هستی و بزرگش کردی حرف مادرشوهرت رو ؟؟؟ حالا مادرشوعرت یه آدم سن بالا هول شده یا ب ...

دلم گرفت از این حرفش پیش خودم میگم اگه اون خونه من بود من این حرفو میزدم؟بخدا نه اگ میخواست بره دستشو میگرفتم ک نرو بمون توام..اون ک خبر داشت من هروقت جاریم میاد میمونم چیکارم داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا اصلا کینه ای نیست بنظرم یک انسان واقعی وفهمیده وعاقل مادرشوهرش فکر کرده این بچه ی 

عزیزم خداوکیلی کجای کار استارتر عاقل و فهمیده بوده !!!

عایا این حرف بدیه یه کلمه از کسی بپرسی میمونی گوشت بیارم بیرون بیشتر غذا درست کنم ؟؟؟

استارتر اگه عاقل بود باید به سادگی می‌گفت بله میمونم بخاطر جاریم،،،،((یا بگه زحمتت میشه ولی میمونم چون شوهرم گفت برو بالا شب بمون پیش جاریت)

یا اگه ناراحت شد بدون سرو صدا و با لبخند میومد پایین ،،،بعدش باز با لبخند بعد از شام میرفت بالا !!

آدم عاقل سر هرچیز کوچیکی قشقرق به پا نمیکنه،

آدم عاقل بخاطر این حرف کوچیک اینقد ناراحتی و قهر و دعوا نمیکنه!!

باید آدم بتونه خودش رو با محیطش سازگار کنه و وقف بده !!وگرنه بهش میگن آدم ناسازگاری هست و با کسی نمیتونه بسازه و سر حرف کوچیکی قهر و دعوا و کینه درست می‌کنه!

ببین منم اوایل قیافم داغون میشد  میفهمید توضیح میدادم درسته پشتم بود و میرفت با مادرش دعوا&nbs ...

منم اگ بخوام جواب بدم قبل حرف زدن اشکم در میاد،الان از این ناراحتم قسم خورده گفته من این حرفو نزدم

اتفاقا اصلا کینه ای نیست بنظرم یک انسان واقعی وفهمیده وعاقل مادرشوهرش فکر کرده این بچه ی 

بخدا تقصیر اون بود حالا اگر دختر خودش بود میگفت برو خونت؟من قبلش ب شوهرم گفتم برو براش خرید 

من میفهمم چی میگی چون تو شرایط بدتر از این بودم مادرشوهر برا افطار ی بخش مرغ گذاشت بیرون وقتی فهمید ...

منم همینو میگم سهم همه رو در آورد ب من ک رسید نشست گف اگ میمونی ک برا توام درارم خب بهم برمیخوره

دلم گرفت از این حرفش پیش خودم میگم اگه اون خونه من بود من این حرفو میزدم؟بخدا نه اگ میخواست بره دستش ...

عزیزم حق داری !!

شما هم دقیقا مثل من هستین که به آدمای اطراف تون خیلی احترام میزارین ،،،و اگه اونا بهت احترام نزارن خیییلی ناراحت میشین و کینه به دل میگیرین و فوری هم قهر میکنین سر هرچیزی  !!

ولی این خیلی غلطه!آدم باید کمی سیاست اجتماعی داشته باشه!!کمی پوست اجتماعیت رو ضخیم کن!

شما هم از این به بعد خیییییلی خوبی نکن به کسی !!!ولی قهر و کینه و لج رو بزار کنار !!

شما باید اونجا میگفتی آره مادر جون میمونم بخاطر جاریم !!!!تموم شد و می‌رفت (((ولی عوضش شما هم این سری که اومد پایین خونه ات همین کار و باهاش میکردی))

اگه هم ناراحت شد میگی چیزی که عوض داره گله نداره

عزیزم خداوکیلی کجای کار استارتر عاقل و فهمیده بوده !!! عایا این حرف بدیه یه کلمه از کسی بپرسی م ...

آخه مادرشوهرم میدونستم میمونم خب شوهرم قبلش بهش گف چی بیارم برا شب بعد رفت گوشت در آورد اومد نشست گف اگ میمونی برا توام ی بسته درارم ،خب در بیاره اگ موندم ک خب نموندمم دستمو بگیره بگه توام بمون یا من ک رفتم دوباره بزار یخچال

عزیزم حق داری !! شما هم دقیقا مثل من هستین که به آدمای اطراف تون خیلی احترام میزارین ،،،و اگه اونا ...

اره اینجوریم ولی دلم انقد صافو سادس انقد بدبختم آدم تلافی نیستم بلد نیستم بهش بی احترامی کنم شاید بیام سر شوهرم غر بزنم ولی ب اون کوچیکترین بی احترامی نکردم نمی‌دونم چرا منو از خودش روند

منم اگ بخوام جواب بدم قبل حرف زدن اشکم در میاد،الان از این ناراحتم قسم خورده گفته من این حرفو نزدم

من بغض میکنم و صدام میلرزه با استرس جواب میدم

عزیزم منت بذار سرش وقتی شوهرت خرجشو میده

درسته کار بدیه ولی با اینجور ادما باید بد رفتار کرد

من بغض میکنم و صدام میلرزه با استرس جواب میدم عزیزم منت بذار سرش وقتی شوهرت خرجشو میده درسته کار ب ...

چجوری؟اخه بلد نیستم خاک بر سرم کنه ساده رو گیر آورده زجرم بده