2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست
میدونم من نمیگم اون کار خوبی کرده.من کاملا درک میکنم موضکع رو و بهت حق میدم.ولی اصلا دلیلی نداشت این ...

میخوام رابطمو قط کنم چون تا الان خوبی کردم قدرمو ندونستن و مطمئنم از من بدشون میاد

وا حالا چرا ب دل میگیری شاید خواسته بدونه ناهار گذاشتی یا ن اصلا حرفای مادر شوهر ارزش ندار بخوای بخاطرش ناراحت شی اگ شوهرت  خوبه ول کن اصلا سر مادر شوهرت با شوهرت دعوا نکن ب جاریتم بگو بیاد خونه خودت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییلی بزرگش کردی حرف بنده خدارو !!!! خییییلی کشش دادی!!! اگه سر هر حرفی اینجوری کشش بدی معلومه ک ...

دقیقا.مام همچین موردی واسمون پیش اومده مام یه عروس داریم مثلا مامانم بخواد بره خونه مامانش با مامانم دعوا راه میندازه میگع تو چرا منو نبردی!!بعد میره با داداشم دعوا میکنه میگه مامانت منو نبرد و میشه کتک کاری و جیغ.در نهایت میگه تو باعث میشی ما دعوا کنیم!!!!اخه به مامان بدبخت من چه!!

من جات بودم میگفتم مامان جان من میمونم بیشتر گوشت بیارین بیرون...تمام!این همه هم اعصاب خوردی نداشت . ...

اگ طلام جلوم میذاشت نمی‌خوردم چون واقعا با حرفش داشت بهم میفهموند ک برو 

حالا یا خواسته با اون خلوت کنه یا ی سوال سطحی کرده ،اما بشناسش ،من مادرشوهرم هرروز اشکمو درمی اورد ب ...

اینا کلا بچه هایش میگن مامانمون بی منظور حرف میزنم ولی بخدا کل حرفاش نیش و کنایس،خدا براش نسازه اینجوری منو زجرم میده هر روز با رفتاراش باشوهرم دعوا دارم

خیلی سخته شوهر ادم ب ادم بگه بزار برو اونم ب خاطر کسی دیگ حالا مادرش یا هر کی

اره همون منم گفتم فک کردی بی کسم بخدا برم خونه بابام از اینجا خوش ترمه بیا ببرم ببینم کی پشیمون میشه اگ برگشتم از سگ بدترم،ولی نبرد

عزیزم چقد کینه ای هستی و بزرگش کردی حرف مادرشوهرت رو ؟؟؟ حالا مادرشوعرت یه آدم سن بالا هول شده یا ب ...

اتفاقا اصلا کینه ای نیست بنظرم یک انسان واقعی وفهمیده وعاقل مادرشوهرش فکر کرده این بچه ی 

راست میگه، بهترین مشاور همسرته و بهترین راهنمایی رو کرده به شما  بنده خدا شوهرت این وسط گیر کر ...

اره میگه ما خیلیا دورمونن ک زندگی رو برامون تلخ کنن تو تلخترش نکن چیزیم بت میگن ب من نگو جوابشونو بده نترس هرچی دلت خواست بهشون بگو

من میفهمم چی میگی چون تو شرایط بدتر از این بودم مادرشوهر برا افطار ی بخش مرغ گذاشت بیرون وقتی فهمید شوهرم نمیاد گذاشت تو یخچال گفت برا کی بپزم😑😑😑من فقط سکوت کردم رابطمو کم کردم همین

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
تو قبول نمیکردی باهمچین ادمی ازدواج کنی  در ضمن امان خدا بهترین و امن ترین جاعه بازم خوبه نبرد ...

بنظر من هیچ فرقی ندارن چون هرروز بالاسرمه آسایش ندارم از دستش

هیچی بشین ناز کن کاراتو بکن غذا بپز طرف بشور مثل همیشه تلویزیون ببین خودش بیاد ،ی چیزیم هست شاید روش ...

ن نمیرم ولی از این ناراحته پیام داد من جوابشو اونجوری دادم

نمیدونم چی بگم...این کارا خود آدمو اذیت میکنه...به هر حال مادرشوهرت هم یک افسانه...قرار نیس همیشه اون طور که تو میخوای باشه...دوست نداشته تو باشی اون موقع...(نه این که تو بد باشی ..دله دیگه...اون لحظه حوصله تو رو نداشته...)یا باید اونی که من گفتم میگغتیو میموندی...یا اگه دلت نمیخواد بمونی و بت برخورده نباید بمونی ولی نباید خبر چینی کنی که مامانت فلان کرد...

میگفت چرا نموندی خیلی مهربانانه می گفتی احساس کردم مامان امروز حوصله ی شلوغیو دور همی نداشت و الا خودم دوست داشتم بمونم...این لحن حرف زدن با نوع حرف زدن شما فرق داره...

شوهرتم مقصره ها ...جلوی دهن گرفتنو کنم زدن کار درستی نیس...ولی من شمارو هم خیلی مقصر میدونم عزیزم ..ایشالا مشکلاتتو حل کنی با درایت

بازم هیچی...