2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست
راستش شوهرم از هر نظر خوبه زندگیمون وضع مالیمون خوبه فقط مشکلم مادرشه ک مث بختک چسبیده ب زندگیم و نم ...

عزیزم اون حل میشه بخدا.اشتباه کردی خواهرانه دارم بهت میگم.این موضوع های کوچیکو انقدر بزرگ‌نکن که شوهرت به اون مرز عصبانیت اونطوری برسه.اونم یه لحظه عصبانی شده حرفی زده.بگذر حیفه زندگیته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خرجت باید جدا میبود ، خونت باید جدا میبود  حالا ک نیس بیخیال یا پرو پر  کمک میکردی واسه ش ...

از این ناراحت شدم ک فرق دونست حالا با من چیکار داشت یا میرفتم یا میموندم چرا همش باید تیکه بارم کنه چیکارش کردم الآنم قسم میخوره ک من نگفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استاتر ازمن به تو نصیحت  اگربخوای همین روشو پیش ببری وسرهرچیزی تنش ایجاااد کنی دیگه شوهرت نه ف ...

آخه چیکار کنم تو بگو ب من،من زندگیمو دوس دارم ولی مادر شوهرم اذیتم می‌کنه میکنم خونه رو عوض کنیم قبول نمیکنههه

کار شما هم اشتباه بوده  ع یزم همون اول ب مادرشوهرت میگفتی هر دفعه ک فلانی میاد بنظرتون میموندم ...

شوهرمو میگف همونجا چرا جواب مادرمو ندادی الان میای گریه میکنی و دعوا

مطمئن باش شوهرت خودش می دونست کار مادرش زشت بوده  عصبانی بوده . اخم و ناراحتی شمارو دیده یهو ق ...

اره گف مامانم از بی عقلیش بوده این حرفو زده الآنم ک قسم میخوره میگه نگفتم من می‌دونم میترسه

بنظرتون بمونم یا برم

عزیزم چقد کینه ای هستی و بزرگش کردی حرف مادرشوهرت رو ؟؟؟

حالا مادرشوعرت یه آدم سن بالا هول شده یا بدون قصد و قرض یه حرفی زده !!!دیگه چرا اینقد لج کردی و کشش دادی و اعصاب خوردی درست کردی؟؟

خب یه کلمه میگفتی آره مادرجون میمونم امشب !!خب بنده خدا ازت پرسیده دیگه !!فحشت نداده که اینجور ناراحت شدی!!!

بعدشم حالا شام میومدی پایین ،،،،بعد از شام می‌رفتی خب بالا دوباره!

چقد لج کردی و کشش دادی و کینه ای هستی و نکته سنجی

راست میگه همونجا میگفتی مادر حالا بخاطر دو تیکع گوشت میخوای بیرونم کنی؟البته مادرشم بی سیاسته معلومه ک همچین چیزی گفته ولی کار توم اشتباه بود رفتی واس شوهرت گفتی و اونجا اخم و تخم کردی چون اصلا ربطی به شوهرت نداشته .شوهرت ک نمیره مادرشو کتک بزنه ک‌چرا به زنم گفتی میمونی یا میری.

ببین منم اوایل قیافم داغون میشد 

میفهمید توضیح میدادم درسته پشتم بود و میرفت با مادرش دعوا 

ولی میگه خودت جواب بده همینکه من خودم ب مامانم گیر میدم تو دگ بدتر نکن اقم نکنه بدبخت شم

منم جواب میدم گاعی الان ۱ساله رفتارم عوض شده

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حداقل از الان با مادرشوهرت سر سنگین شو خواهشا جاریتم اومد بگو بیا خونه خودم به ...

اره گفتم بهشونم بگو من دیگه بالا نمیام هیچ وقت ب شوهرمو گفتم بیام در براشون باز نمیکنم گف اشکال ندارع اگ گلگیم کردن خودم بهش میگم ک بفهمه

اره گف مامانم از بی عقلیش بوده این حرفو زده الآنم ک قسم میخوره میگه نگفتم من می‌دونم میترسه

خییییلی بزرگش کردی حرف بنده خدارو !!!!

خییییلی کشش دادی!!!

اگه سر هر حرفی اینجوری کشش بدی معلومه که شوهرت از دستت خسته میشه !!!

یه حرف کوچیک که ازت پرسیده که شام میمونی یا نه رو تبدیل کردی به کتک کاری و قیل و قال و جیغ و دعوا!

تازه خودت با شوهرت دعوات شده میگی که مادرت زندگی مارو بهم زد !!!!

!بیچاره مادرشوعرت