2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست

عزیز کار مادرشوهرت بی فرهنگی بوده قبول شما هم زیاد شلوغش کردی اخلاق شوهرت عین شوهر منه یهو جو میگیره ساکت شی آروم میشه عذر خواهی می کنه دادو بیداد کنی بدتر میشه وحشی میشه بعد کلی کتک کاری میاد منت کشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم تا صدای منو شنید ک جیغ زدم تا توانش بود زد تو گوشم بقران کل صورتم قرررمز شد

کارت اشتباه بوده چراااا جیغ زدی مگه بچه ای نبایدکاروبه اینجامیرسوندی 

شام نمیمونیدی خونه مادرشوهرت اما تالحظه اخرمینشستی وبه بهانه درکنارشوهرت بودن میومدی خونت

چرا خود زنی کردی خودتو خراب کردی

حالا هی بگین وااااای چه شوهری وااای چه فلانی.وایستین بابا.این خانومم بچگی کرده.بی عقلی کردی بی سیساتی کرده اونم حق نداشته بزنتش ولی هر دووو مقصرن و مقصر اول خودتی اسی.بشین یه دور بخون حرفاتو عزیزم شاید اگر کش نمیدادی این موضوع مسخره رو انقدر مشکل میش نمیمومد.اون یک کلام از تو مرسیده میمونی یا نه.حالا از بدجنسی یا هرچی.فحشت داده؟کتکت زده؟بهت برخورده رفتی خونت به شوهرتم گفتی تموم شده رفته چرا انقدر کشش دادی که کار به اینجا برسه عزیزم؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
حالا هی بگین وااااای چه شوهری وااای چه فلانی.وایستین بابا.این خانومم بچگی کرده.بی عقلی کردی بی سیسات ...

دقیقا درسته بنظرمن کلان استاتر بی سیاست وبچگونه عمل کرده ازاوناس که تاحرفی بهش میزنن زرتی بهش برمیخوره قهر وجیغ وداد راه میندازه

حالا هی بگین وااااای چه شوهری وااای چه فلانی.وایستین بابا.این خانومم بچگی کرده.بی عقلی کردی بی سیسات ...

اخه حرفی نزده بدبخت گفته از فلان حرف مامانت ناراحت شدم اومدم بالا 

شوهرش روانیه ک یهو اون حرفو گفته 

چون ازش بدم اومد چون فرق دونست حالا اگر اون بیاد خونه من من مهمون داشته باشم این حرفو ب اون میزنم یا غذا رو بیشتر میکنم میگم اگه موند ک چ بهتر نموندم چ اشکالی داره