2777
2789
عنوان

قفس خرگوش

479 بازدید | 22 پست

بنظرتون چقدر باشه براش خوبه 

من دیدم قفس خرگوش بزرگ می‌تونه  داخلش قشنگ بشینه و ی و نصف قفس عرضی براش خالیه بنظرتون خوبه یا باید بزرگ تر بخرم 

میخام دو سه ساعتی که داخلشه راحت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حیاط نگه میداریمش ولی خوب بعضی روزا که سرده که نمیشه تو حیاط باشه

من خودمم کلا حیوانات رو خیلی دوست دارم ولی واقعا نگهداریشون ظلمه مگه اینکه آدم بتونه یه فضایی مثل باغ براشون فراهم کنه در آینده همین قصد رو هم دارم

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
من خودمم کلا حیوانات رو خیلی دوست دارم ولی واقعا نگهداریشون ظلمه مگه اینکه آدم بتونه یه فضایی مثل با ...

بلاخره اینا اهلی هستند تو طبیعت هم نمیتونن از پس زندگی بربیان 

یعنی تو طبیعت تلف میشن

آره بزرگ بگیر ،خواهرم داره براش قفس درس کردن ولی باز میذارن هرموقع دلش بخواد میاد بیرون هرموقع دلش بخواد میره تو 😂همش درحال رفت و آمده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بلاخره اینا اهلی هستند تو طبیعت هم نمیتونن از پس زندگی بربیان  یعنی تو طبیعت تلف میشن

دقیقا 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بلاخره اینا اهلی هستند تو طبیعت هم نمیتونن از پس زندگی بربیان  یعنی تو طبیعت تلف میشن

نفرمایید خرگوش وحشیه و تو جنگل خوب میدتونه از پس خودش بربیاد

خوب ابعادش چند در چند باشه خوبه ؟

بستگی داره به خرگوشت اگه کوچیک باشه خیییلی نیاز نیس بزرگ باشه ابعادش فرق نداره بستگی داره به فضای حیاط! یه جور باشه که اگه دلش خواست بره بازی کنه،بپره 😂 ،دقیق نمیدونم مال آجیم چه اندازه ایه😓که بت بگم 

نفرمایید خرگوش وحشیه و تو جنگل خوب میدتونه از پس خودش بربیاد

نه بابا اینا چون از اول تو خونه بزرگ شدن اصلا بلد نیستن بیرون زندگی کنن و با خرگوش وحشی فرق دارن 

الان این خرگوش که ما داریم تو حیاط همش میره زیر وسایلا قایم میشه ،از ی ذره صدا میترسه ،کلا ترسو هستند .وقتی من تو حیاطم از پناهگاش میاد بیرون

نه بابا اینا چون از اول تو خونه بزرگ شدن اصلا بلد نیستن بیرون زندگی کنم و با خرگوش وحشی فرق دارن&nbs ...

متوجهم ولی ذاتا وحشی هستن و برای طبیعت ساخته شدن