2821
2789
عنوان

قرمه سبزی

538 بازدید | 52 پست

سلام علت اینک قرمه سبزی خوب جا نمیفته چیه؟ 

اونایی ک میگن باید 4تا5 ساعت بپزه خب آبش ک خشک میشه تازه میگن ابشم زیاد نریز خب اونجوری ک بعد یک ساعت خشک میشه چطوری چند ساعت رو گاز باشه پس 😑

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زیر قورمه سبزی باید کم باشه اینطوری آبش خشک نمیشه 

و اینکه نیم ساعت آخر درشو نصفه بذاری تا بخار خارج شه

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

شعله گازت باید کم باشه خیلی آب زیاد نباید بریزی خیلی کمم نریزی قشنگ رو موادتو آب بگیره و آبی گه میریزی آب سرد باشه 

بزن تو گوگل ترفندهای قورمه سبزی میاره برات

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !

همه بستگی ب سرخ کردن سبزی داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من 7ساعت روگازمیزارم قشنننگ جامیوفته عالی میشه عرفش بنظرم 7ساعته من بیشترشده گذاشتم روگازباشعله کم پخته ابشم اصلاخشک نمیشه عاالی میشه حالااگه بزاری یروزتوبخچالم بزاری بمونه بعدبیاری داغ کنی بخوری فوق العاده میشه...چون هرچی قرمه سبزی بمونه خوشمزه ترمیشه

شعله کم باشه خیلی

آره شعله کمه ولی خشک میشه.

من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد نمیدونم تو سبزی‌ش چی داره ممکنه از سبزی باشه جا نیفتادنش؟ 

چه ربطی داره ابش کم میشه باید اضافی کنی، قبل هرچیز باید خوب سبزیتو باحوصله سرخ کنی، روغن قرمه سبزی باید زیاد باشه، و با قلم و گوشت گوسفند خشمزه ترمیشه، بعد حتما وقتی اب ریختی خواستی بذاری جوش بیاد یه قاشق شنبلیله خشک اضافه کن

عزیزم سبزیت رو با حرارت کم کامل سرخ کن 

بعد برا قرمه سبزی گوشت که سرخ کردی سبزی هم بریز سرخ کن بعد یکی دو ق رب گوجه آب بریز بزار با حرارت ملایم بپزه هر چی بیشتر بهتر و نیم ساعت اخر زیرش خاموش کن تا روغن بده

https://cookpad.com/ir/دستور غذا/14142345-قرمه-سبزیخانم-سرآشپز?invite_token=thGqLNZKWGMoWHqXrBG3WVvu&shared_at=1610712693

دستور یه قرمه سبزی فوق العاده 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من 7ساعت روگازمیزارم قشنننگ جامیوفته عالی میشه عرفش بنظرم 7ساعته من بیشترشده گذاشتم روگازباشعله کم پ ...

خب آب چقد می‌ریزی ک خشک نمیشه 7 ساعت؟ 

من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد ممکنه از سبزی باشه جا نیفتادنش؟ نمیدونم تو سبزی‌ش چی داره 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز