2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست
مامان منم عاشق زودپزه، همه چیزش تو زودپز و معرکه

من زودپزم و یه چاقو دسته زرد دارم با هیچی عوضشون نمیکنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من سبزی سرخ شده اماده میخرم از پیج گل پونه اینستا سرچ کنی میاد خیلی راضیم کل خانواده یعنی از اون م ...

جدی خوبه؟ بهداشتیه؟ قشنگ سرخ شدس یا نه؟ نه ک بریزی تو خورشت جا نیقته یا تلخ شه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
جدی خوبه؟ بهداشتیه؟ قشنگ سرخ شدس یا نه؟ نه ک بریزی تو خورشت جا نیقته یا تلخ شه 

سالهاست من اماده میخرم،این جاها همشون مجوز دارن و جلوی روی مردم انجام میدن،تمیزو و مرتب.

معرکه است من حتی خانواده شوهرم هیچوقت قرمه نمیخوردن چون سبزیشون خوب نبود بدمزه میشد..اونام از جایی که من میحرم تهیه میکنن.

سرخ شده عالی

حتی قرمه شمالی هم دارن تهرانی هم دارن

💕

سالهاست من اماده میخرم،این جاها همشون مجوز دارن و جلوی روی مردم انجام میدن،تمیزو و مرتب. معرکه است ...

عزیزم پیجشو اسمشو دقیق بگو چون من زدم زیاد پیج اومد و اینکه من مشهدم اونا کدوم شهرن؟ برا شهر دیگ چجوری میفرستن! 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

حتما سبزی‌کم‌میریزی!من واسه دو وعده درست‌میکنم نیم‌کیلو سبزی اب پز‌میگیرم سرخ میکنم این‌نیم‌کلیو‌خیلی خیلی زیاد ها ولی خب‌من‌پر سبزی‌دوس دارم‌ اصلا ابکی‌ دوس ندارم

اخرش 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز