2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست
موقع سرخ کردن پیاز یه قاشق رب میزنم ابش هم مناسب میریزم میزارم با شعله کم بپزه اینو ساعت ۱۱ گزاشتم س ...

ربت رو هم باید تفت داد اگ خواستیم بریزیم؟ ؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره احتمالا همونه. ب نظرت سبزی سرخ کرده آماده ها خوبه بگیرم؟ بی دردسر 

خودت سرخ کنی خیلی بهتره من دو دست گرفتم هفته پیش خودم پاک کردم شستم خورد کردم بعد گزاشتم ابپز شد ابش کشیده شد کامل بعد قشنگ ی روز کااامل وقت گزاشتم برا سرخ کردنش همسرم خوشش نمیاد اماده بگیرم چندشش میشه ۲لیتر و نصف روغن ریختم روش با شعله کممممم سرخ کردم هر ده دقیقه میرفتم همش میزدم میکوبیدم قشنگ خیلی لذت بخشه خودت سرخ کنی

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍

البته استارتر زیادم سخت نگیر، قرمه سبزی از اون دسته از غذاهاس که ادم خودشم بکشه ممکنه عالی درنیاد، و هرکسی نمیتونه قرمه سبزی نامبروان درست کنه،چون هرجا بهترین قرمه سبزیو بخوری یا جلو هرکی بذاری صددرصد یجای دیگه بهترینشو خوردن، واکثر خانمها ادعا دارن قرمه سبزي عالی میپزن، ولی بنظر من و همه اقایون قرمه سبزی فقط قرمه سبزیای مامانامون

آره شعله کمه ولی خشک میشه. من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد نمیدونم تو سبزی‌ش ...

چرا خودت سبزی شو درست نمیکنی 

من همیشه خودم درست میکنم 

چقدر آب میریزی 

من 7ساعت روگازمیزارم قشنننگ جامیوفته عالی میشه عرفش بنظرم 7ساعته من بیشترشده گذاشتم روگازباشعله کم پ ...

7 ساعت چه خبره من یه ساعت قورمه سبزیم امادس اینقدر هم لعاب دار که نگو و کاملا هم خوشمزه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آره شعله کمه ولی خشک میشه. من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد نمیدونم تو سبزی‌ش ...

عزیز سبزی‌ بده حتما سبزی رو با ساقه..و چوب... چرخ کردن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ربت رو هم باید تفت داد اگ خواستیم بریزیم؟ ؟ 

اره وقتی پیاز سرخ شد رب بزن با ادویه بعد سبزیارو اضافه کن بزار ۵ دقیقه با شعله کم باز سرخ بشن بعد تمر هندیو ک با اب قاطی کردی هسته هاشو جدا کردی بعد لوبیاتو بریز بعدم اب جوش و نمک و فلفل سیاه با لیمو عمانی

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
سبزیهاتو تو همون پیاز و روغن سرخ میکنی؟ باهم؟ یا اول پیاز سرخ میکنی؟ دوم اینه ک بعد بقیه موادتو هم ت ...

من سیرو پیاز میزنم با یذره رب گوجه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
چرا خودت سبزی شو درست نمیکنی  من همیشه خودم درست میکنم  چقدر آب میریزی

چرایسری خودم درست کردم ولی اینسری ب دلایلی نتونستم دادم مامانم ازیجای مطمئن سبزی خوردشده گرفت واسم ک راضی بودم

ب اندازه قابلمم ک واسه سه نفردرست میکنم تادرش اب میریزم تا7ساعتم میزارم اروم میپزه من واسه12نفرم درست کردم قورمه ..عالی شده تعریف ازخودم نباشه دست پختم خوبه😊😉 

زرنگ تو زودپز، خدایی خیلی خوبم جامیفته تو زودپز

اره تو زود پز چی تو قابلمه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز