2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 52 پست

اندازه لوبیا و سبزی درست باشه جا میوفته یعنی سبزی بیشتر از لوبیا نباشه واینکه همه چی رو ب نوبت تفت بده موقعه ای داری کوشت و سبزی و لوبیا ادویه میزنی.موقعی ک همه چی تفت خورد جیز جیز صدا داد یه دفعه اب کل خورشت رو بریز ک شوک وارد شه بهش زیرشو زیاد کن جوش ک اومد کمش کن تا حسابی جا بیوفته

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره شعله کمه ولی خشک میشه. من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد نمیدونم تو سبزی‌ش ...

شاید

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
خب آب چقد می‌ریزی ک خشک نمیشه 7 ساعت؟  من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد م ...

نه عزیزم بلخره سبزیه، شما خوب سرخ نکردی حتما، بعد رب تو قرمه سبزی سلیقه ایه، بنده هیچوقت نزدم ولی بعضی جاهاخوردم خوب بوده، ولی به لعابش ربطی نداره

به به عالیه توصیح بده روش پختتو 

موقع سرخ کردن پیاز یه قاشق رب میزنم ابش هم مناسب میریزم میزارم با شعله کم بپزه اینو ساعت ۱۱ گزاشتم ساعت۵ ناهار میخوریم

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
خب آب چقد می‌ریزی ک خشک نمیشه 7 ساعت؟  من سبزی آماده خرد شده گرفتم هربار درست کردم جا نیفتاد م ...

خب من ب اندازع دوسه نفردرست میکنم توقابلمه ای ک مناسبش باشه بعدابم تادرش پرمیکنم قابلمم فک.نکنی خیلی بزرگه هااب انداره تعدادقابلمه انتخاب کن .بعدباشعله خیلی کم میزارم میپزه اروم اروم..منم سبزیم حاظریه ازبیرون گرفتم.ربم ی دوقاشق اخرسرمیزنم قشنگ لعاب دارمیشه 

ببین یکی روغن زیادتوقرمه تاثیرداره یکی باشعله کم ..من پیازم ریزخوردمیکنم یکی بزرگ قشنگ تاروی پیازام روغن میریزم سبزیمم قشنگ توهمون موادسرخ ترش میکنم 

موقع سرخ کردن پیاز یه قاشق رب میزنم ابش هم مناسب میریزم میزارم با شعله کم بپزه اینو ساعت ۱۱ گزاشتم س ...

آبش خشک شد و جا نیفتاده بود چیکار کنیم؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
آبش خشک شد و جا نیفتاده بود چیکار کنیم؟ 

ابش خشک نمیشه با شعله کم .دلیل جا نیفتادنش هم سبزیاشو خوب سرخ نکردی

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
خب من ب اندازع دوسه نفردرست میکنم توقابلمه ای ک مناسبش باشه بعدابم تادرش پرمیکنم قابلمم فک.نکنی خیلی ...

سبزیهاتو تو همون پیاز و روغن سرخ میکنی؟ باهم؟ یا اول پیاز سرخ میکنی؟ دوم اینه ک بعد بقیه موادتو هم تو همونا اضافه میکنی میزاری بپزه؟ 

ابش خشک نمیشه با شعله کم .دلیل جا نیفتادنش هم سبزیاشو خوب سرخ نکردی

آره احتمالا همونه. ب نظرت سبزی سرخ کرده آماده ها خوبه بگیرم؟ بی دردسر 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز