2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست

یه سوال

تو بنده کی هستی؟

و برارضایت کی زندگی میکنی؟

اگه جوابت الله باشه پس اهمیتی به حرفای هیچ احدوناسی نده و فقط راه خودتو برو

بردش که نیستی بگه چیکا کنی چیکا نکنی

این حقو بش نده به اون مربوط نیس درمورد پوشش تو نظر بده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بالاخره اگ راضی نمیشه هیچ جوره نپوش نمیدونم حالا برعکس نامزد منه نباید چادرم از سرم بیوفته میکشتم منم چادر ساده دوس دارم ولی نمیتونم درست بگیرم مخصوصا تو خیابون و اینا بجاش چادرعربی سر میکنم ولی استیناش گشاده بدم میاد اونطوری ک میخاستم نداشتن چندحا ک رفتم مجبوری خریدم

شوهرتو راضی کن بپوشی.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

به همسرت بگو با چادر امنیتم خیلی بیشتره 

بگو من به خاطر تو چادر میپوشم زیبایی من فقط به چشم تو بیاد نه هر نگاه هرز و بیخودی روم باشه....

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
شوهرتو بیشتر دوس داری یا چادر؟؟؟ بعد جواب این سوال به خودت دیگه میتونی تصمیم بگیری

ربط به دوس داشتن نداره اگه قرار باشه زندگیش جنگ دعوا بشه بنظرم باید به میل اقاشون باشن

پسفردا دیدی بهش خیانت کرد

یه سوال تو بنده کی هستی؟ و برارضایت کی زندگی میکنی؟ اگه جوابت الله باشه پس اهمیتی به حرفای ...

پسفردا بهش خیانت کرد چی؟

همون الله گفته مطیع شوهرت باش

اگ زن چادری میخواست خب مانتویی نمیگرفت

خیلی ممنونم از همگی فکر نمیکنم راضی بشه ولی واقعا حیف شد منم خیلی بهش اصرار کردم اما داره بینمون دعوا شکل میگیره باورتون میشه الان بغض کردم خیلی سختمه از اون آرامش دست بکشم فقط خانما یه چیز دیگه بقیه که منو با چادر دیدن چیکارشون کنم؟ دوست ندارم وقتی من نمیتونم تصمیم بگیرم بقیه بهم بگن جوگیر شده بوده

خیلی ممنونم از همگی فکر نمیکنم راضی بشه ولی واقعا حیف شد منم خیلی بهش اصرار کردم اما داره بینمون دعو ...

منم بعضی وقتا میپوشیدم بعضیا وقتانه

ولی من برعکس شما خیلی حس بدی بهم دست میداد..

حرف بقیه هم اصلا برام مهم نیست .. الان دیگه خیلی وقته گذاشتمش کنار.. به من میگفتن یه روز مذهبی یه روز فلان فقط یه لبخند میزدم😁

یبوستی 🐴 است...😓😭😬😬