2777
2789
عنوان

چادر

344 بازدید | 34 پست

سلام به همگی

خانما من یه مدت بود درمورد چادر تحقیق میکردم خیلی دوست داشتم ولی بهونه میاوردم که نپوشم یه بار رفتم یواشکی یه چادر خریدم دور از چشم همه وقتایی که میرفتم بیرون میپوشیدم انقدر بهم آرامش و حس خوب میداد که خدا میدونه بخدا خیلیی حس قشنگی داشتم

بعدش به همسرم گفتم اونم فکر کرد من جوگیر شدم و بعد از یه مدت میزارمش کنار گفت بپوش خلاصه منم چن جا پوشیدم بعد گفت نپوش منم اون موقع خیلی وابسته چادر نشده بودم گذاشتمش کنار ولی یه حس بد داشتم تا اینکه خودم یه روز که داشتیم با همسرم نماز میخوندیم بهش گفتم که حالم خوب نیست اونم یه استخاره گرفت خوب اومد و گفت باشه بپوش حالا من رفتم برای خودم کلی وسایل حجاب خریدم با یه عشق قشنگ چادرمو پوشیدم حالا که همه هم سرم دیدن همسرم مخالفت میکنه😢😢 اولاشم خیلی شدید نبود ولی الان خیلییی گیر داده هی میگه نپوش منم نمیتونم بزارمش کنار خیلی وابسته ش شدم بهش میگم نمیتونم همش میگه من چقدر تنها هستم تو به حرف من گوش نمیدی من صلاحتو میخوام و....

خانما بگین چیکار‌کنم😢 چجور چیزی رو که انقدر وابستشم بزارم کنار😢 اگرم بخوام راه خودمو برم همسرم بد دلخوره اصلا فکر نمیکنم آشتیم کنه هرچیم میگم خودت گفتی بپوش میگه همیشه استخاره درست نمیگه

اصلا اگه بتونم دل بکنم از این آرامش بقیه رو چیکار‌کنم الان همه سرم دیدن اونوقت میگن نگا این کن با ۲۵ سال سن جوگیر شده یه دقیقه میپوشه یه دقیقه نمیپوشه

بهم میگین چیکار‌کنم؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پاتو از خونه بیرون نذار تا مجبور شه راضی شه

بگو من بی چادر جلو نامحرم نمیرم

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

عزیزززمم 

❤️ 

با شوهرت صحبت کن بگو من این پوشش رو انتخاب کردم و باهاش راحتم دوسش دارم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

صلاحت در چادر نپوشیدنه؟!!!

حتما یه دلیلی برای مخالفتش داره

اون دلیله چیه؟

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.