2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
خیلی ممنونم از همگی فکر نمیکنم راضی بشه ولی واقعا حیف شد منم خیلی بهش اصرار کردم اما داره بینمون دعو ...

وای خواهش میکنم کنارش نزار. دعا کن صلوات بفرست آیه الکرسی بخون ختم و چله بردار تا شوهرت راضی شه و چادر روی سرت بمونه. نگاه و نظر دیگرانو درموردت بیخیال به فک نگاه خدا باش. موقعی که من چادری شدم واقعا لبخند خدارو حس کردم 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خواهش میکنم کنارش نزار. دعا کن صلوات بفرست آیه الکرسی بخون ختم و چله بردار تا شوهرت راضی شه و چا ...

خیلی دعا کردم زیارت رفتم خیلی تلاش کردم راضی بشه ولی میگه من اونجوری بیشتر دوست دارم هرطور خودت میدونی اما اصلا راضی نیست و محلم نمیزاره خیلی چادرمو دوست داشتم یه امروز نپوشیدمش حالم خیلی بد شد همسرمم حق داره میگه من روزی که دیدمت تیپت ساده بود پسندیدمت خودتو درگیر نکن تو تیپت جلب توجه نمیکنه ولی چه کنم چادر خیلی خیلی دوست داشتم 

کلا مردا باید یاد بگیرن به انتخاب همسراشون احترام بذارن چه چادر باشه چه بی حجابی! 

فقط در حد یه همسر می تونن نظر بدن چون دارید با هم زندگی می کنید همونطور که شما میتونید رو تیپ ایشون نظر بدین 

نه اینکه بگه اینو بپوش اونو نپوش

و اینکه حرف مردم که اصصصلا اهمیت نده اونا همیشه یه چیزی دارن بگن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
خیلی دعا کردم زیارت رفتم خیلی تلاش کردم راضی بشه ولی میگه من اونجوری بیشتر دوست دارم هرطور خودت میدو ...

چی بگم والا ان شاء الله هر چی خیرته پیش بیاد عزیزم

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله.