دوست پسرمو میگم من بش پیم ندم اون نمیده تا من ازش خبر نگیرم اون نمیگیره! من باید بش پی بدم تا اون آن شه ج بده! پروف همه چیشم دپه انگار منو نداره شکست خورده بدبخ😒چیزی از دهنم نپریده ناراحت میشه زود رنجه قهر میکنه میره تا چن روز بی محلی و سرد رفتاری میکنه از این اخلاق گندش بدم میاد خیلی😑وقدی عصبیه بی غیرت میشه میگه برو ک*صت بده جر بخوره به من چه! یا میگه برو به شوهرت بگو به من چ! عاقا من شوهر ندارم! میدونه باهم رلیم ولی عصبی میشه نمیدونه چی میگه! وقدی حالش خوبه میگه تو مال منی فلا وقتیم عصبیه میگه ک*صت مال شوهرته به من چه ک*صت گول نخوره! خیلی بی ادبه چتای رفیقاش خوندم پشت سرم بد گفده😑😒ی ساله باهمیم تحملش کردم ادم شه نشد نمیشه😑روز تولدش با بی رحمی قلبمو زیر پاهاش له کرد😒خودشم 17 سالشه معلوم نی بخیه ختنه درست شده یا ن (منم 15 سالمه😑تو این سن پیرم کرد بخدا) یه فحشایی رو میده بم که ادم دهنش وا میمونه😒طاقت نیاوردم بهن زدم باهاش😭😑🖤
[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
اخه عزیزم .. من کلا چهار سال ازت بزرگترم اما کار درستی نکردی تو این سن با مذکر دوست شدی، این ادم هم خیلی بیشعوره خیلی زیاد ادم با اصالت همچین فحشایی نمیده.. پشت دوستاش از طرفش بد نمیگه .. طرفت ک کلا داغونه اما ایندتو با این روابط خراب نکن من ۱۹ سالمه اما هنوز وارد رابطه نشدم خاهشا به جای این کارا.. به چیزاایی برس که برات مفید باشه
ببین باید قوی باشی.. باید ذهنتو از سمت این چیزا جمع کنی. بچسب ب درست لطفا.. وقتتو احساستو پای این پوفیوز هدر نده. این چس بچه رو.. خاک برسرت کنن دختر مگه مجبوری مگه صحاب نداری یکی گوشیو ازت بگیره. گمشو برو درستو بخون.
اصلا از پایه کارتون اشتباه بوده توی سن ۱۵سالگی اوقت با یه ۱۷ساله......
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.