2777
2789

دوست پسرمو میگم من بش پیم ندم اون نمیده تا من ازش خبر نگیرم اون نمیگیره! من باید بش پی بدم تا اون آن شه ج بده! پروف همه چیشم دپه انگار منو نداره شکست خورده بدبخ😒چیزی از دهنم نپریده ناراحت میشه زود رنجه قهر میکنه میره تا چن روز بی محلی و سرد رفتاری میکنه از این اخلاق گندش بدم میاد خیلی😑وقدی عصبیه بی غیرت میشه میگه برو ک*صت بده جر بخوره به من چه! یا میگه برو به شوهرت بگو به من چ! عاقا من شوهر ندارم! میدونه باهم رلیم ولی عصبی میشه نمیدونه چی میگه! وقدی حالش خوبه میگه تو مال منی فلا وقتیم عصبیه میگه ک*صت مال شوهرته به من چه ک*صت گول نخوره! خیلی بی ادبه چتای رفیقاش خوندم پشت سرم بد گفده😑😒ی ساله باهمیم تحملش کردم ادم شه نشد نمیشه😑روز تولدش با بی رحمی قلبمو زیر پاهاش له کرد😒خودشم 17 سالشه معلوم نی بخیه ختنه درست شده یا ن (منم 15 سالمه😑تو این سن پیرم کرد بخدا) یه فحشایی رو میده بم که ادم دهنش وا میمونه😒طاقت نیاوردم بهن زدم باهاش😭😑🖤

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

توازاونم روانی تری ک هنو کات نکردی😐اول ی فکری بحال خودت کن💙

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

چیزی برا گفتن ندارم

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

فقط برام سوال شد برا چی باهاشی مرتیکه بیتربیت کات کن بره

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
اه اه چه بچس بهم بزن اینم ادمه باور کن یه عالمه گزینه بهتر میاد سمتت.هیچ وقت با کسی که بهت تا این حد ...

اره منم دیگه تحملم سر رسید وقدی عصبیه میگه سی*کدیر من نمیخام با دخدری مث تو ازدواج کنم گمشو ماااال😟😣

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]