2777
2789
عنوان

شما با همچین ادمی چیکار میکنین؟! 😭😭😭💔🙃😥😒☹️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 76 پست

چرا باید رو تو غیرت داشته باشه؟ چ نسبتی باهاش داری؟ اونم تو این سن ک همش هوسه 

چقدر باهاش رابطه داشتی ک روش میشه اونجوری حزف بزنه؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااا

عجب دوست پسرعالی ای عجب دوست دختر...😕😕😕

واقعاسوال بودکه چیکارکنی؟خوجداشودیگهههه گریع هم نداره.پسره نکبت اینطورکه‌گفتی به دردلای ...نمیخورد.وامنم ۱۷سالمه دوست پسرم ۲۲ والا تاحالایادم نیست اینجوری گفته باشه.البته‌نمیگم واسه من فرشتست ولی خیلی بهم احترام میذاره نسبت بع مال تو😕اصلابه این‌پسرفکرنکن اصلا اه

چرا باید رو تو غیرت داشته باشه؟ چ نسبتی باهاش داری؟ اونم تو این سن ک همش هوسه  چقدر باهاش رابط ...

یه ساله باهمیم☹️🙁ولی الان دیگ بدجور از چشمم افتاده ادمم حسابش نمیکنم کات کردم باش 

آخه از اینم میشه شوهر!؟ 

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]
من بی تربیت نیستم حرفای اونو گفدم🙁☹️رلم این حرفای *میزد☹️

درسته رابطه تموم شده فکرتو بذه به درسو مشقت الانم پسرارو به عنوان یه دوست بپذیر نه رل و عاشقونه و..... و اینکه توضیح رابطرو دیگه به خودتم نده چون فقط حال خودتو بد میکنه 

اره منم پشیمونم😑💔

بهتر ک اینکارا رو کنار بزاری به درست برسی چند سال دیگه پشیمون میشی ک این پسرا تو رو از موفقیتای جلو روت دور کردن هیچ پسری ارزش از بین رفتن یه روز زندگیتم نداره چ برسه هر روز.....

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
وااااااا عجب دوست پسرعالی ای عجب دوست دختر...😕😕😕 واقعاسوال بودکه چیکارکنی؟خوجداشودیگهههه گریع ه ...

کات کردم خو☹️

تا به حال این جور قانع نشده بودم 😐🚶🏻‍♀️

ببخشم.. ولی تو گذشته منی.. الان یاد اون چیزا میفتم میخام سرمو بکوبم تو دیوار. ولی من از هیفده سالگی شروع کرده بودم.. ولی از یه جایی گذاشتم کنار خیلی اذیت شدم تا این مسایلو جمع کردم..لطفا اینکارو نکن دوس ندارم تو فرصت‌هاتو از دس بدی یا وقت و احساستو پای یه مشت نااهل و بی لیاقت بزاری 

بهتر ک اینکارا رو کنار بزاری به درست برسی چند سال دیگه پشیمون میشی ک این پسرا تو رو از موفقیتای جلو ...

نه دیگ بمیرمم رل نمیزنم مستقیم کارت دعوت میفرستم