2777
2789
عنوان

شما با همچین ادمی چیکار میکنین؟! 😭😭😭💔🙃😥😒☹️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 76 پست
ببخشم.. ولی تو گذشته منی.. الان یاد اون چیزا میفتم میخام سرمو بکوبم تو دیوار. ولی من از هیفده سالگی ...

نه دگ پشت دستمو داغ کردم رل نزنم تا صد سال سیاه پشیمونم

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون قسمت ختنه😂😂😂😂

خدایی این کارا چیه 

رل😒🤢🤭

یه ضره بچه دنبال چیا میرید خدایی😑😶

بشین درستو بخون

یا اگه علاقه ای به درس نداری برو دنبال یه هنر یا ورزشی چیزی 

خوب نیست تو این سن این حجم از فوشا جنسی و افکار برات عادی باشن

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
یه ساله باهمیم☹️🙁ولی الان دیگ بدجور از چشمم افتاده ادمم حسابش نمیکنم کات کردم باش  آخه از این ...

اشکالت اینه ک از الان تو این سن دنبال شوهری 

و اشتباهت اینه ک فک میکنی اولین فردی ک دوست پسرت شد رو باید تبدیل ب شوهر کنی 

عحله داری؟ 

حذاقل دست بگذار رو کسی ک یه دانشگاهی رفته باشه اخلاق داشته باشه اخه 15 سلله و 17 ساله ببخشید در حد دستماایه و وقت گذرونی 

دستمال دور انداختنی کسی نباش ب لحاط عقلی رشد کن ازدواج فقط نیاز جنسی نمیخاد

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اون اون قسمت ختنه😂😂😂😂 خدایی این کارا چیه  رل😒🤢🤭 یه ضره بچه دنبال چیا میرید خدایی😑😶 ...

اره والا درست میگی 😕دیگ صد سال سیاهم بگزره رل نمیزنم نه😑

اشکالت اینه ک از الان تو این سن دنبال شوهری  و اشتباهت اینه ک فک میکنی اولین فردی ک دوست پسرت ...

خب ادم جایز الخطاس هر ادمی اشتباه میکنه تا با تجربه تر و قوی تر بشه اینم بزاریم به حساب تجربه دار شدن! 🙃

بحث با یکی‌ ک هنوز ب بلوغ فکری‌ نرسیده فایده ای نداره

خیلیا زود تر به بلوغ فکری میرسن! و عاقلانه تر از بزرگ تر حرف میزنن و نتیجه میگیرن انسان جایز الخطاس با هر اشتباهی ادم هم قوی میشع هم با تجربه🤫