2777
2789
عنوان

۳ روزه عقب افتاده پریودم

2065 بازدید | 18 پست

نوک سینه هام خیلی درد دارن  کیا این علائمو داشتن باردار بود ۳ روزه هم عقب افتاده پریودم ۷ ماهه اقدامم

در این دنیا انسانم آرزوست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه ۱۰۰٪اعتماد کرد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه دیگه ۴ روز فوقش یه روز اونم یبار ماه اول اقدام

نفهمیدم

چی؟؟؟

پری هات چجورن؟؟عقب میندازی؟؟؟یا جلو؟؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
وقتی بی بی چکت مثبت شده  شاید باردار شدی و سقط کردی .

بعده 25 روز تا لکه بینی دیدم رفتم سونو، گفتش اصلن حامله نیستی. البته من قبلش هیچ سونو و آزمایشی نداشتم و فقط بر حسب بی بی چک هول شدم فک کردم سقط کردم ک گفتش اصلن حامله نیستی. پریودم شدم چیزی ندیدم. منظورم جفته. اخه بارداری موفق یا ناموفق نداشتم اصلن. اگه سقط میکردم ک متوجه میشدم😂🦵

هنوزم موندم واسه اون 3تا بی بی چک ک مثبت شد😂

نفهمیدم چی؟؟؟ پری هات چجورن؟؟عقب میندازی؟؟؟یا جلو؟؟

۳۰ روزه هست پری هام فقط یبار ۸ ماه پیش باید صب پریود میشدم که اون روز که تموم شد شب ساعت ۲ پریود شدمغیر از اون همه ی پری هام منظمه

در این دنیا انسانم آرزوست❤
۳۰ روزه هست پری هام فقط یبار ۸ ماه پیش باید صب پریود میشدم که اون روز که تموم شد شب ساعت ۲ پریود شدم ...

خب پس هستی مبارکههههه هوراااا

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز