2777
2789
عنوان

۳ روزه عقب افتاده پریودم

2065 بازدید | 18 پست

نوک سینه هام خیلی درد دارن  کیا این علائمو داشتن باردار بود ۳ روزه هم عقب افتاده پریودم ۷ ماهه اقدامم

در این دنیا انسانم آرزوست❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیشه ۱۰۰٪اعتماد کرد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه دیگه ۴ روز فوقش یه روز اونم یبار ماه اول اقدام

نفهمیدم

چی؟؟؟

پری هات چجورن؟؟عقب میندازی؟؟؟یا جلو؟؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
وقتی بی بی چکت مثبت شده  شاید باردار شدی و سقط کردی .

بعده 25 روز تا لکه بینی دیدم رفتم سونو، گفتش اصلن حامله نیستی. البته من قبلش هیچ سونو و آزمایشی نداشتم و فقط بر حسب بی بی چک هول شدم فک کردم سقط کردم ک گفتش اصلن حامله نیستی. پریودم شدم چیزی ندیدم. منظورم جفته. اخه بارداری موفق یا ناموفق نداشتم اصلن. اگه سقط میکردم ک متوجه میشدم😂🦵

هنوزم موندم واسه اون 3تا بی بی چک ک مثبت شد😂

نفهمیدم چی؟؟؟ پری هات چجورن؟؟عقب میندازی؟؟؟یا جلو؟؟

۳۰ روزه هست پری هام فقط یبار ۸ ماه پیش باید صب پریود میشدم که اون روز که تموم شد شب ساعت ۲ پریود شدمغیر از اون همه ی پری هام منظمه

در این دنیا انسانم آرزوست❤
۳۰ روزه هست پری هام فقط یبار ۸ ماه پیش باید صب پریود میشدم که اون روز که تموم شد شب ساعت ۲ پریود شدم ...

خب پس هستی مبارکههههه هوراااا

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗