2777
2789
عنوان

۳ روزه عقب افتاده پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 18 پست
جای تعجبه واقعا 

اره منو شوهرمم اصلن موندیم. باورت نمیشه سر سینه هام ب حدی حساس شده بود و سفید ک گفتم دس بزنم شیر میاد!! 25 روز عقب انداختم، هرکی میدید میگف پسر بارته! 

بی بی هامم همش مثبت، قرار بود 22م این ماه برم ازمایش اول، بعد سونو. 21م غروب لکه پریود افتاد، هول و ولا گرفتم بدو بدو بدون ازمایش رفتم سونو، گفتش اصلن حامله نیستی، کیست هم نداری. همه چی نرماله😑😑😑😑

شوهرم میگف داری دروغ میگی انداختیش😑😑😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باید ۲۱ ام میشدم .بی بی چکمم منفیه دو تا زدم.

چیکار کنم پریود بشم؟؟

البته هر فصل یا ۶ماه یبار یهویی اینجوری میشم اما الان لازمه خیلی زود پریود شم

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
بعده 25 روز تا لکه بینی دیدم رفتم سونو، گفتش اصلن حامله نیستی. البته من قبلش هیچ سونو و آزمایشی نداش ...

اوه من انقد از این اتفاقها برام افتاد 😂😂بی بی چکای لعنتی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز