2777
2789
عنوان

پولامو واسه چي خرج كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 42 پست
تا حالا ب این فکر نکرده بودم میخوام بعدا ی بچه ب سرپرستی قبول کنم بیارم پیش خودم با هم زندگی کنیم&nb ...

اونم خوبه ولی خب مسیولیتش زیاده 

واسه سرپرستی از ماهی ۵۰ هزارتومن شروع میشه هزینه های پوشش و مدرسه رو میتونید بدین وغیره

اگه میتونید حتما اینکارو بکنید خداخیرتون بده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کلاس تقویتی زبان فارسی برو عزیزم، دزد اینجوری نوشته میشه😅 شوخی کردم، ولی یکم تحمل کن بعد کرونا کلی ...

عزیزم گوشیم نوشته هارو تغییر میده چیکار کنم اخه 

ن اصلا از درس خوندن بدم میاد این کرونا اصلا زندگی مون رو خراب کرده معلوم نیس کی تموم میشه راحت شی م 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم خوبه ولی خب مسیولیتش زیاده  واسه سرپرستی از ماهی ۵۰ هزارتومن شروع میشه هزینه های پوشش و م ...

حتما چرا ک ن 

باز پولش كه در بياد چيكار كنم ؟

اگ واقعا خرج و مخارجی نداری پس انداز کن طلایی چیزی بخر

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
منو بذاری هی کلاسای مختلف و باشگاه برم ولی متاسفانه بخاطر مشکلات مالی نمیتونم😕

واقعا من اصلا از ورزش و کلاس خوشم نمیاد اعصابم نمیکشه دوس ندارم 

من اخه شاغلم 

بالاخره در روز به یه کار مورد علاقت برس! این کلاساهم هرروز نیستن که هفته ای دوباره نهایتا، انقددوس دارم برم کلاس موسیقی ولی در حد آرزو میمونه همیشه! امیدوارم تا پسرم بزرگترشه یکم وضعمون خوب بشه اونو بفرستم حداقل یه چیزی بلد باشه! قبل دنیااومدنش سه سال کلاس زبان رفتم خیلی حس خوبی میگرفتم از فعال بودنم الانم شوهرم مریض شده یه سالی میشه خونه نشینه چندماهه من کار میکنم ولی درآمدم خیلی کمه و همشو میدم اجاره ی مغازه و خونه! پدرشوهرم یکم تو خورد و خوراک کمکمون میکنه و هزینه های اضافه اصلا نمیتونیم داشته باشیم حالا حالاها! انقد دغدغه داریم حوصلمون سر نمیره اصلا😥 قدر موقعیتتو بدون

چيا ميخري ؟؟ ماهي ٣-٤ تومن 

یه وام بر میدارم ماشین میخرم 

اگه ماشین داری 

خرج خودم میکردم موهامو بهترین ارایشگاه میرم رنگ و هایلایت میذارم 

پاکسازی پوست و... 

لباسم لباس شیک میخرم تازه حساب کنی کمم میاری 😆

الان کروناعه 

ولی میتونی کلی کلاس بری زبان ،یوگا، دنس .... با دوستام دورهمی داشتم همین دورهمیا کلی هزینشه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍