2777
2789
عنوان

پولامو واسه چي خرج كنم

229 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من مشكل مالي اصلا ندارم و كلي تو ماه پول در ميارم ولي نميدونم كه پولامو واسه چي خرج كنم كارمندم هستم و بيشتر پولم پس انداز ميشه از شوهرم فقط ماهانه ميگيرم خرج ديگه اي نميكنم .ميخوام نظر بدين كه كجاها خرج كنم .

پز.زیر.پوستی#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

طلا خریدن

به خودت برسی مثل کرم و پاکسازی 

بهترین لوازم آرایش بخر 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرعه بزار

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

منم نمیدونم دیگه پولامو کجا خرج کنم من بیشتر خرج غذا میکنم و لباس  دیگه خسته شدم طلا هم انقدر خریدم دلم و زده زندگی خیلی عادی شده دیگه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
منم نمیدونم دیگه پولامو کجا خرج کنم من بیشتر خرج غذا میکنم و لباس  دیگه خسته شدم طلا هم انقدر خ ...

این همه نیازمند

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
منم نمیدونم دیگه پولامو کجا خرج کنم من بیشتر خرج غذا میکنم و لباس  دیگه خسته شدم طلا هم انقدر خ ...

لوازم آرایش و مراقبت پوستی هم خوبه ها، اگه بیشتره خب ملک و زمین بخر یا خورد خورد طلا بگیر زیاد شد بفروش ملک بخر