2777
2789
عنوان

پولامو واسه چي خرج كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نمیتونم ک همه پولامو خرج نیازمند کنم ب نیازمند هم کمک میکنم گاهی 

منم نگفتم همه شو

یه بچه به سرپرستی بگیر هزینه هاشو بده 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
لوازم آرایش و مراقبت پوستی هم خوبه ها، اگه بیشتره خب ملک و زمین بخر یا خورد خورد طلا بگیر زیاد شد بف ...

نه پولم به اون كارا نميرسه فقط ميتونم ماهي ٣-٤ تومن درامد داشته باشم 

لوازم آرایش و مراقبت پوستی هم خوبه ها، اگه بیشتره خب ملک و زمین بخر یا خورد خورد طلا بگیر زیاد شد بف ...

همه اینارو دارم انقدر لوازم ارایشی تو خونه دارم بیای ببینی ی عالمه زمین و خونه زیاد داریم میخوام چیکار طلا هم زیاد دارم معلوم نیس کی دوزد میاد اونارم بدوزده زندگی خیلی بد شده اصلا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
واقعا لنگ ده بیست تومنم جنس بیارم واسه مغازه خالی مونده اجاره شو درنمیاره😕

😔😔انشاالله جور بشه خدا بزرگه

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
منم نگفتم همه شو یه بچه به سرپرستی بگیر هزینه هاشو بده 

تا حالا ب این فکر نکرده بودم میخوام بعدا ی بچه ب سرپرستی قبول کنم بیارم پیش خودم با هم زندگی کنیم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
همه اینارو دارم انقدر لوازم ارایشی تو خونه دارم بیای ببینی ی عالمه زمین و خونه زیاد داریم میخوام چیک ...

کلاس تقویتی زبان فارسی برو عزیزم، دزد اینجوری نوشته میشه😅

شوخی کردم، ولی یکم تحمل کن بعد کرونا کلی باشگاه و کلاسای مختلف و دور همی و رستوران و کافی شاپ میتونی بری سرت گرمشه