2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم مثل شمام  مثلا خاهر شوهرم غذاشو میخوره و میگه شوهرم منتظرمه و میره  یا یه جوری تنظیم ...

اوف نگو خواهرشوهر من ک کلا گوشی میگیره دستش میشینه 

من خودمو مشغول کارای دیگه میکنم مثلا سالادو ترشی میزارم تو ظرفش که کسی هم نگه کمک نداد. یا پسرمو مجبور میکنم ببرمش دستشویی😁

💕

یه همچین عروسی جایی تو خانواده شوهر نداره مثل یه غریبه است

انقد پرتوقع نباش مردام تو مهمونیا واس خودشون لم میدن بعد عروس شما اینجوری کرده بدتون اومده؟عجیب نیس اصلا

همین.
به خاطر داداشم دعوت کردیم 

دیگه آدم گوش رو با گوشواره میخواد نمیشه داداشتو بخوای زنشو نخوای. پس بخاطر داداش ت هم ازش توقع نداشته باش و دنبال حرف و حدیث نباش. چون هرچی بشه زندگی داداش خودت خراب میشه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
من نمیدونم کسی مرده از کمک کردن؟ والا بخدا صمیمیت بیشتر میشع، همه با هم کمک کنن و بخورن و جمع کن، ای ...

عروس هایی  که کار نمیکنن سیاستشون اینه که کم کم خانواده شوهر از عروس بدشون بیاد و زمینه قهر و دشمنی فراهم بشه که پسر رو بکشونن سمت خانواده خودشون و پای پسر کم کم بریده بشه از خانواده شوهر

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
من نمیدونم کسی مرده از کمک کردن؟ والا بخدا صمیمیت بیشتر میشع، همه با هم کمک کنن و بخورن و جمع کن، ای ...

ببین درسته کار کردن بد نیس ولی نه برای خانواده شوهری مثل استارتر که میگه وظیفشه. مطمئنا رفتارش در واقعیت خیلی وقیح تر از اینیه که الان نشون میده

💕