2777
2789
عنوان

عروس شما

3099 بازدید | 189 پست

عروسای شمام اینجورن وقتی میان دست به سیاه و سفید نمیرنن که بگن چی؟

زن داداشم ۶سال ازمن ۸سال از آبجیم کوچیکتره بعد ما چن ماه پیش یه بحثی پیش اومد قهر کردیم حالا یه بار دادشم دعوت کرد ما رفتیم مثلا آشتی کنون امشبم آبجیم گفت بگیم بیان 

اومد نسشت ما سفره رو انداختیم از جاش تکون نخورد یه ظرف بیاره از عمد بعد از غذام ما دست به ظرفا نزدیم تا مجبور شه بشوره فک کرده میتونه از پس خواهر شوهر بربیاد    حالا من رفتم خونشون کمکش کاراش کردم چون واقعا زشته بری بشینی همه کار را رو صاحبخونه بکنه حالا مهمون غریبه باشه یه چیزی

بعد خودش کار نمیکرد همه ش به داداشم میگفت چایی ببر میوه بیار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم تازه عروسم به هیچی دست نمیزنم 

چرا مگه به دست ادم میچسبه؟خب کمک خیلی خوبه چه ایرادی داره مگه؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

کمک کردن خوبه...... اره این جور ادما چندشن...... 

حالا میخواد عروس باشه یا خواهرشوهر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2790
2778
2791
2779
2792