2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست
من دست نمیزنم مگه نوکر مادرشوهرم

مگه مادر شوهر نوکره که بپزه بشوره ببره بیاره؟فرقی نداره هر مادری حالا چه مادر شوهر چه مادر زن.مگه نوکرن؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم همونطورم  چون خونه‌ی بابام اصلا کار نکردم  چون تک فرزند بودم بیشتر بهم اهمیت م ...

منم تک دخترم مامانم نمیزاره دست به سیاه و سفید بزنم مادر شوهر هم در جریانه مشکلی و توقعی نداره

من ی سال و خوردی هس عروسم مثه خونه خودمون رفتار میکنم..سفررم میندازم جمعم میکنم ظرفارم میشورم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

حالم بهم میخوره از مهمونیایی که مهمون یا میزبان سر هم منت دارن

مهمونی که حس میکنه میزبان باید خودشو و زندگیشو در اختیار ‌ مهمون بذاره

میزبانی که مهمون دعوت میکنه ولی میخواد خودش ذره ای خسته نشه و همه کارا را مهمون انجام بده

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

من هرجا میرم سعی میکنم همه کاری کمکشون کنم چون خودم معذب میشم که بشینم و دست به سیاه و سفید نزنم ولی اگر یه مهمون یا مثلا عروسمون بیاد خونمون کار نکنه اصلا برام مهم نیست میگم اشکالی نداره همه کارارو خودم تنها میکنم و کار شماهم اصلا درست نبود که ظرفارو گذاشتین اون بشوره ..مهمونتون بوده دوتادونه ظرفو خودتون میشستین حالا

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

من همه کارارو نمیکنم ولی کمک میکنم.زنداداشام هم همینطور.ولی کار شما هم بی نهایت زشت بود که ظرف نشستید تا اون بشوره.زور که نیست.مهمون اگه کمک کرد لطف کرده نکرد هم نباید ناراحت شد.شما هم خونش بشینید و کار نکنید