2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست

عروس آوردین کلفت که نیاوردین...ما که تو فامیلمون رسم نداریم عروس کار کنه... اون وقتی میاد خونتون مهمونتونه آدم از مهمونش انتظار داره کار کنه ! باید بدونید که اون دختر شما نیست تازه وقتی دخترها هستن باید اونا کار کنن اونم وظیفه داره خونه خودش کار کنه و وقتی شما میرید ازتون پذیرایی کنه مثل مهمون... سعی کنین احتراما رو نگه دارید... اینجوری به پسرتونم احترام میذارید..نمی دونم چه حسیه همش دوس دارند عروسو کوچیک کنن عین کلفت... من که خودم حالم بهم میخوره چندشم میشه دست به ظرف چرکای کسی بزنم...

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما که انتظاری نداریم از هیچکدومشون یکیشون هم که میاد ظرف میشوره احترام خاصی براش قائلم براش همیشه هدیه میگیرم چون همیشه احترام میزاره خیلی مهربونه 

همیشه هم بهش میگم که چقدر خوبه ولی اونا رو هم دوست دارم ولی نه به اندازه این 

ببخشید ولی خودشون خواستن ماهم هیچوقت نه گفتیم چرا نشستی میان مثل آدم غریبه غذا میخورن و میرن 😂بهتر 

ولی اون یکی انگار خواهرمه خیلی دوسش دارم 

من خودم از روز اول که عقد کردم رفتم پای ظرفشویی ظرف شستن و سفره جمع کردن و پهن کردن. با اینکه دو تا ...

اشتباه می کردی آدم اگه خونه پدر و مادر خودش کار کنه میگن دخترشونه کمک می کنه طبیعیه چون پدر و مادر به گردن ما حق دارن و اونجا خونه ماست ولی وقتی خونه خانواده همسر کار کنی می گن کلفتشونه... تازه وقتی دختر خودشون هست چه نیازی به اینجور کمک ها... در حد عادی و جزیی اشکال نداره ولی دیگه زیاده روی کردی ... 

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

من که خودم عاشق ظرف شستنم خدایی این چیه که سرش بحث کنید 🤣🤣میخواد بشوره میخواد نشوره مهم نیست دستشو نزنه به ظرفها بهتره منکه خوشم نمیاد عروس جدیدمون دستشو بزنه به ظرفهامون 😊

اسی همچین میگه مادرشوهر ندارن عروساشون پادشاهی میکنن انگار تو قرآن خدا اومده ک مادرشوهر وظیفه داره ع ...

عروسا خیلی پرو روشدن رو بدی سوارت میشن عزیز جان هرکسی جنبه احترام نداره

من که خودم عاشق ظرف شستنم خدایی این چیه که سرش بحث کنید 🤣🤣میخواد بشوره میخواد نشوره مهم نیست دستشو ...

بحث کار کردن نیست خودمون که دستمون چلاق نیست بحث سیاست بازی و قیافه گرفتنه

تازه بازم حق به جانب هستن!!! هفت ماهه باردارم حتی یه زنگ بهم نزدن!!! حالا بچه که به دنیا بیاد میان ص ...

آره خیلی پررو هستن  . من از عقدمون تا حالا یه بارم از  مادرشوهرم هیچی نخواستم حالا بماند که جراریم برعکس منه تا دلش بخواد بیگاری میکشه...حالا یه بارم که اومده بود یه کار کوچیک کرده بود تو دلش نموند همون موقع سریع گفت برا پسرم کردم... تازه منم ازش نخواسته بودم!! آی سوختم... بعدشم گفت من بین شما (منظورش منو جاریم بود )فرق نمی زارم بعدش باید برم به اون سر بزنم... می خواستم بگم این همه مدت مگه من ازت کاری خواستم یا انتظاری داشتم که اینجوری می گی هوا برم نداره! یا مگه من گفتم به من بیشتر اهمیت بده.... یعنی وقتی کارشونم نداری خودشون درگیرن با خودشون ..از اونجا گفتم اگه خودشم خواست نزارم بهم کمکی کنه...تا همسرمو دارم چه نیازی بهشون دارم...