2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست
عزیزم شما پیش هر مشاوری بری خودت رو مقصر میدونه ، هر چیزی حد تعادل داره، نه مثل بعضیا که انگار بیل ب ...

من متاسفانه کسی رو نداشتم راهنماییم کنه و شوهرم هم پشت اونا بود اگر میخواستم کار نکنم هم شوهرم اشاره میداد که پاشو!!! مجبور بودم. خداروشکر راحت شدم. خدا شاهده که منم تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نمی زدم حتی یه نیمرو بلد نبودم درست کنم. 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط اعصابم خورد میشه ک همش اقایون توی جمع های مهمونی قشنگ میشینن جمعشون جمعه و حرف میزنن و حال می ...

قدیما ک من بچه بودم مردا دست به سیاه سفید نمیزدن یا فقط سفره مینداختن و جمع میکردن اونم چون بد میدونستن زنا خمو راست بشن!!! 

ولی من از نوجوونی انقدر اعتراض کردم انقدر به پسرای هم سنو سال خودم کار گفتم و هی مجبورشون کردم ک الان دیگه حتی مردای گنده مون هم تو حداقل مسافرتای دسته جمعیمون خجالت میکشن کاری نکنن و پامیشن مشارکت میکنن, پسرا و مردای کم سن ک دیگه تو مهمونی دوره همی هم قشنم پامیشن جمع میکنن و ظرف میشورن و..  

تا اینجوری بشه من چقدر حرف شنیدم از مامانم ک چرا میگی و.. مجبور نیستی خودت کمک کنی بشین و سکوت کن, ولی واقعا نفرت انگیزه ک زنا بشورنو بسابن و کار کنن بعد مردا لم بدن و بگنو بخندن!! من سکوت نکردم و الان خیلی ساله نتیجه داده, شمام سکوت نکنین تو جمعای خانوادگی از مردا محترمانه بخواید بلند شن مثلا فلان کارو انجام بدن, نزارید بشینن وقتی زنا دارن کار میکنن صداشون کنید.. به پسرای کوچیکتر بگید زشته بزرگترا دارن کار میکنن شما نشستید.. روشون کار کنید کم کم جو رو عوض کنید..  

من خودم از روز اول که عقد کردم رفتم پای ظرفشویی ظرف شستن و سفره جمع کردن و پهن کردن. با اینکه دو تا ...

امیدوارم ازون به بعد دیگه حداقل هیچ کاری نکرده باشی؟؟؟ کار شمام عجیب بوده واقعا چرا همه کارارو تنهایی میکردی؟؟ 

امیدوارم ازون به بعد دیگه حداقل هیچ کاری نکرده باشی؟؟؟ کار شمام عجیب بوده واقعا چرا همه کارارو تنهای ...

به چشم نمیومد که تنهایی میکنم اونا زرنگ بودن خودشونو تو آشپزخونه مشغول میکردن من فقط بیست سالم بود راهنما نداشتم ساده بودم . مثلا جاری بزرگم اول تا آخر فقط یه دستمال برمیداشت گاز تمیز میکرد. تا کارم تموم میشد میومدم بشینم شوهرم اشاره میکرد نشین. میگفت آخرین نفر که میشینه باید تو باشی اونوقت میگن کار نکرد انکار مسابقه بود!!! کلا همش دنبال حرف بودن. منم حوصله حرف نداشتم به هر چیزی تن میدادم. الان دو ساله عاقل شدم.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
به چشم نمیومد که تنهایی میکنم اونا زرنگ بودن خودشونو تو آشپزخونه مشغول میکردن من فقط بیست سالم بود ر ...

شوهرت فقط!!!! میگفتی خب خودت پاشو بشور!!! وااا 

خداروشکر عاقل شدی عزیزم 💚

شوهرت فقط!!!! میگفتی خب خودت پاشو بشور!!! وااا  خداروشکر عاقل شدی عزیزم 💚

آره واقعا!!! 

نه اینو نگو . ببین ما ۴ نفریم میریم اونجا به فرض مثل شما فکر کنم و کار نکنم در عوض اونا تعدادشون زیا ...

من که بزور یه سفره ای چیزی جمع میکنم. حالا ک باردارم که کلا هیچی. خیلی پسرش خونه بابای من کار میکنه که من اونجا کار کنم. عوضش خونه پدرم اساسی کمک میکنم. هر کی باید بچه خودش دلش واسش بسوزه. مهمونی زورکی این چیزا رو هم داره

قدیما ک من بچه بودم مردا دست به سیاه سفید نمیزدن یا فقط سفره مینداختن و جمع میکردن اونم چون بد میدون ...

👍ماشالا 

منم ب داداشام مثلا چن وفته وقتی کاری انجام میدیم مثلا ب داداشم میگم بیا اینو ببر حتی داداش کوچیکمم خودش میاد کمکمون میکنه انقد خوشم میاد ولی مامانم بعضی وقتا ݝر میزنه منم بهش میگم مگه چه عیبی داره و اینا محل نمیزارم ب حرفش اینطوری خیلی بهتره 

همین.

ب نظرم بی ادبیه ک بری خونه مادرشوهرت،بعدبلندنشی کارکنی ومادرشوهربایدبیاره بخوری وبااون سنش جلوی ماخم وراست شه😐

من خونه مادرشوهرمم میرم نمیزارم اون بلندشه همه ی کاراروخودم میکنم

کاربری ششم😐دیگه ازترکیدن حراسم نیس پس بامن بحث نکن😏خدایادنیات ته ته ته نامردیه😔😔😔      خدایاازگناهانم بگذر،،همانگونه ک ازارزوهایم گذشتی😪💔