2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست
اره واقعا کی میخوان یاد بگیرن ک عیب نیست

همسرم از سرکار اومده بود مادرشوهرم گف بیا جوراباتو دربیارم 😐😐😐دلم میخواس خفش کنم اون لحظه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله من هرجا برم کارمیکنم هرکاری که باشه.خونه مادرشوهرکه خودم میپزم میندازم جمع میکنم میشورم خونه ش ...

عزیزم شعور و معرفت در نایابی هست این دوره زمونه...خوش بحال مادر شوهرت همچین عروس فهمیده ای داره...منم دو تا پسر دارم خدا کنه همونجور که من با مادرشوهرم هستم اونا هم باهام باشن ، این نوعروسایی هم که میگن کار نمیکنیم بدعادت میشه آرزو میکنم عروس لنگه خودشون نصیبشون بشه

اینم بگم مادرشوهرم از اول ازدواجم هرگز نزاشته تو خونش کاری انجام بدم چون سنشونم خیلی بالاست وقت غذا خوردنمون یکی نیست برا ما جدا درست میکنه و سرو میکنه منم فقط ظرفای خودمونو میشورم اون دوتا طفلک غذای آبپز میخورن رو میز آشپزخونه زودم میشورن....مادر شوهرم هفته ای یکروز کارگر داره اصلا نیازی به کسی نداره ولی من از خدامه براش کاری انجام بدم هرزمان احساس کنم وظیفه خودم میدونم در خدمتشون باشم ، همیشه هم کلامی ازشون تشکر میکنم و خوبی هاشونو میگم، محبت کردن محبت میاره واقعا

خب توی وجود خیلی از خانما و اقایون یه چیزی ب اسم مردسالاریشون نهادینه شده انگار

مردا ظاهرا هنوز براشون جا نیافتاده

گذشت اون دوره‌ی بخور و بخواب و اورد ناشتا دادن

الان برابریه. زن پا به پای مرد تو جامعه حضور داره و برای زندگی زحمت میکشه

خدا رو شکر ما از این بی‌فرهنگی‌ها تو خانواده نداریم

البته عروس و داماد کمک سبک میکنن مثلا تو بردن کاسه کوزه و غیره ( کمک میدن. از سر احترام و محبت به طرف وگرنه وظیفه‌شون نیست). ولی توقع نداریم مهمون یه لقمه بخوره حمالی کنه برای ما

اگه بخواد کار کنه میشینه خونه‌ش برای دو نفر خودشون کار میکنه نه برای یه ایل آدم. میره دلش وا شه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
من ک تصورش اذیت نمیکنه منتها واسه اقایون توی مهمونیا همش خم و راست میشم ظرفاشونو جم کنم شبشم باید با ...

خوب آقایونم کار میکنن خرید میکنن کمکی باشه در نوع خودش ما فقط بشور بپزش میبینیم 

الان بازم همین کارامیکنی؟

الان بخاطر همین کاراشون یکسال و نیمه قطع رابطه م. هشت سال تحمل کردم که درست بشه رفتارشون اما نشد واقعا دلم نمیخواست قطع رابطه کنم مجبورم کردن. تازه من از سر کار میرفتم اونجا. اونم کاری که روزی دوازده ساعت سرپا بودم و فقط. تو دستشویی اجازه نشستن داشتم. اما بازم من صدام در نمیومد اما اونا هر هفته یه داستان درست میکردن و زنگ میزدن شوهرم رو پر میکردن دیگه مجبورم کردن قطع رابطه کنم بعد هشت سال

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
الان بخاطر همین کاراشون یکسال و نیمه قطع رابطه م. هشت سال تحمل کردم که درست بشه رفتارشون اما نشد واق ...

آخی عزیزم حق داشتی واقعا من نمیدونم چرا این کارامیکنن درک نمیکنم 

ایرانم❤️

اون دسته از دوستان که میگن از مهمون توقع حمالی نباید داشت عروس و داماد عضو خانواده محسوب میشه برای غریبه باشه کسی توقع نداره حتی از عروس یا داماد هم در حد همکاری وگرنه که میشه قطع ارتباط و هر کی سی خودش

این قانونا رو ما آدما چیدیم همش حرف مفته کدوماتون دوس دارین شوهرتون خونه باباتون مث پسر خودشون باشه خوش رفتار اهل کمک ؟ پس ببینید همه دوس دارن قرار نیست به قول دوستمون فرش و دیوار بسابید اما مفت خوردن خیلی زشته شما خوابگاهم میری وظیفته بشوری برداری عروس ما هم متاسفانه خونه باباش با وایتکس دیوار میسابه خونه مامانم که خالش هم میشه همه جور درد داره و این رو از چشم برادرم میبینم باید تذکر. بده مامانم با هفتاد سال سن خم و راست نشه 

والا منم عروس بودم همسرمم میگفت دست نزن اما مادرشوهرم دختر نداشت از اول شدم دخترش اونم مث مادر آدما شعور و درک دارن هرطور باشی اونطور میشن محبت کنی خارم گل میشه

واقعا خودکشی نه اما مفت خوری هم درست نیست

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

من خودم از روز اول که عقد کردم رفتم پای ظرفشویی ظرف شستن و سفره جمع کردن و پهن کردن. با اینکه دو تا ...

عزیزم شما پیش هر مشاوری بری خودت رو مقصر میدونه ، هر چیزی حد تعادل داره، نه مثل بعضیا که انگار بیل به کمرشون خورده نه مثل شما که از ابتدا جوری رفتار کردی انگار وظیفه ذاتیت هست خم و راست بشی....خواهرم ازم سه سال بزرگتره عقد کرده بود من شاید ۱۳ سالم بود یکی دو بار رفتیم خونه مادرشوهرش من دیدم این میپره ظرف میشوره حالا چهارتا خواهرشوهر داشت سه تا مجرد تو خونه ، دقیقا یادمه بهش گفتم این چه کاریه میکنی وقتی اینهمه آدم نشستن منظورت چیه میپری ظرف جمع میکنی میشوری؟

همون شد خوب حواسشو جمع کرد ، آخه آدم خودشم خیلی مهمه چطور مدیریت کنه و چه پالسی به بقیه بفرسته

آخی عزیزم حق داشتی واقعا من نمیدونم چرا این کارامیکنن درک نمیکنم 

تازه بازم حق به جانب هستن!!! هفت ماهه باردارم حتی یه زنگ بهم نزدن!!! حالا بچه که به دنیا بیاد میان صاحب میشن!!! میگن بچه داداشمونه انگار از تو جوب در اومده!!)

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
تازه بازم حق به جانب هستن!!! هفت ماهه باردارم حتی یه زنگ بهم نزدن!!! حالا بچه که به دنیا بیاد میان ص ...

اصلا محل نده ن بی احترامی کنی مثل خودشون رفتار کن شما هم زیادی رو دادی اینکارا میکردن بازم خداراشکر تموم شد

ایرانم❤️

من ک تصورش اذیت نمیکنه منتها واسه اقایون توی مهمونیا همش خم و راست میشم ظرفاشونو جم کنم شبشم باید با ...

الحمدلله مردای ما اونقدر غیرت دارن اجازه نمیدن خانم ها از آقایون پذیرایی کنن و جلوشون خم و راست بشن