2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست
معلومه حرص نمیزنی😊

شما هم از طرز گفتارتون علت رفتارتون مشخصه 😑

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط اعصابم خورد میشه ک همش اقایون توی جمع های مهمونی قشنگ میشینن جمعشون جمعه و حرف میزنن و حال می ...

والا منم برادرام تو پذیرایی همکاری میکنن

وقتی منزل ما مهمونیه من و برادرام میزبانیم و کار میکنیم

منزل عروس، عروس و برادرم

خونه ما، من و همسرم

خونه مادرشوهرم هم دختر و پسراش

جالبه من ندیدم کسی بگه چرا داماد ظرف نمیشوره و کمک نمیده ولی از عروس توقع نا به جا دارن

انگار کنیزه. یا انگار وحی شده فقط زن‌ها کار کنن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

استارتر من با تاپیکتو برم عروس های خودمونو طلا بگیرم واای چقدر تنبل و پرتوقع اند بعضی ها خدا به دور از این آدم ها و عروس ها ما عروسمون عقد مادرش جلوی همه حتی مادر من بهش گفت وظیفته کمک مادرشوهرت باشی واقعا آفرین به اون مادر با اون تربیت این مادرهای اینجوری چقدر ناسزا پشت سرشون هست واقعا با این تربیت دختر 😐

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خانم های نو عروس که با افتخار مینویسین منم کار نمیکنم اعتماد بنفستون هیچی از حجم بی ادبی و بی معرفتی ...

من ک تصورش اذیت نمیکنه منتها واسه اقایون توی مهمونیا همش خم و راست میشم ظرفاشونو جم کنم شبشم باید با کمر درد بخوابیم😊

همین.
من فقط اعصابم خورد میشه ک همش اقایون توی جمع های مهمونی قشنگ میشینن جمعشون جمعه و حرف میزنن و حال می ...

داداش من کار میکنه ولی ب همسرم اصلا یاد ندادن 😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
استارتر من با تاپیکتو برم عروس های خودمونو طلا بگیرم واای چقدر تنبل و پرتوقع اند بعضی ها خدا به دور ...

وقتی خواهر شوهر بشینه و کمک نکنه عروس هم زده میشه از کار کردن و بهش برمیخوره 

خواهر شوهرا کار کنن تا عروسا کمک کنن 

عروس در حد کمک 

خواهر شوهر داری؟ کار میکنن اونا ؟ 

یدونه دارم 

بله کار میکنن 

البته دو تا دیک جاری دارم من عروس کوچییکه هستم 

وقتایی ک میبینم دارن کار میکنن میرم میگم کاری هست من انحام بدم

❤️🧿
والا منم برادرام تو پذیرایی همکاری میکنن وقتی منزل ما مهمونیه من و برادرام میزبانیم و کار میکنیم م ...

خب توی وجود خیلی از خانما و اقایون یه چیزی ب اسم مردسالاریشون نهادینه شده انگار

همین.

کار کردن عیب نیست ..کار نکردن عاره.

من نمیدونم بینتون چی گذشته ولی کلا باید ظرفی بشوره یا سفره پهن کنه و....

بعد این مشکلاتمون رو نیاریم نی نی سایت چون اینجا همه ضد مادرشوهرن دریغ از اینکه خودشون خواهرشوهرن یا اینکه مادراشون هم مادرشوهرن .

سعی کنید با تفاهم مشکلتون رو حل کنید

من خودم از روز اول که عقد کردم رفتم پای ظرفشویی ظرف شستن و سفره جمع کردن و پهن کردن. با اینکه دو تا خواهر شوهر و دو تا جاری دارم. چند وقت بعد مادر شوهرم داشت صحبت ماشین ظرفشویی میکرد برادر شوهرم اشاره به من کرد گفت ایناها ماشین ظرفشویی ؛ ماشین ظرفشویی میخوای چیکار!!!) موقع سفره جمع کردن و پهن کردن که میشد جاری هام میرفتن تو آشپزخونه خودشونو مشغول میکردن خواهر شوهرام هم بهونه کمر درد میاوردن و من چون از همه لاغر تر بودم همه وسایل سفره رو من میذاشتم و جمع میکردم اونم واسه بیست نفر آدم!) بیست تا ماست ، بیست تا لیوان، بیست تا بشقاب ، بیست تا قاشق چنگال.... فقط آخر سر سفره رو پسر برادر شوهرم پاک میکرد بازم صداشون در اومد چرا فلانی سفره پاک نمی کنه. کاری با استارتر ندارم کلی میخوام بگم بعضیا هم سو استفاده میکنن و فکر میکنن عروس نوکری و همه باید دست به سینه باشن و عروس مثل تراکتور کار کنه آخرم بهش توهین کنن بگن ناشی ظرفشویی!!!!

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
والا منم برادرام تو پذیرایی همکاری میکنن وقتی منزل ما مهمونیه من و برادرام میزبانیم و کار میکنیم م ...

عزیزم داماد هم به موقعش بزرگواری و لطف خودش نشون میده بیشتر وقتا ما چون خریدای خونمون زیاده اونجا باشه با ماشین میره خریدا رو میاره این فقط یه نمونه ش