2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست
عروس هایی  که کار نمیکنن سیاستشون اینه که کم کم خانواده شوهر از عروس بدشون بیاد و زمینه قهر و د ...

چی بگم خدایی این چیزای کوچیک باعث کدورت و از بین رفتن صمیمیت و در نهایت دشمنی میشه ،شاید خیلی از خانواده ها ادمهای بدی نباشن، الکی چون اسمشون خانواده شوهره باید اعلان جنگ کنیم؟ اونا هم ادمن دیگه مثل خودمون، وظیفه کسی نیست ولی ادب حکم میکنه ادمها به هم کمک کنن

مشکل داره هر کی با این کارا که نمیتونن قطع رابطه کنن، یکم جنم داشته باشن رک بگن قطع رابطه تمام

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

منم به عنوان يه خارشوهر از عروس كوچيكمون بدم مياد 

تازه عروس نيس اما مياد خونه مامانم اينا دست به هيچي نميزنه حتي يه بار مامانم به شدت مريض بود بازم مامانم گفت دست به هيچي نزد فقط خورد رفت!

خيلي زشته اين كارا

بعد همين خانوم مهمون بياد خونه مامانم اينا خودشو تو سينك خفه ميكنه😐

دنيا ٢روزه اين كارا سياست نيست ابله بازيه😊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بخدا من اصلا خونه‌ی بابام کار نمیکنم  بعد از یه مدت وظیفه میشه برای خانواده شوهر.

اتفاقا برای عروس این فکر پیش میاد ک همه کارها وظیفه خانواده شوهره 

اینا اداب معاشرته و ب شعور افراده والا ادم مهمونی هم میره چهارتا ظرفو جا ب جا میکنه البته منظور ب شما نیس چون ریپلای کردی گفتم

گاه انسان ۲۰ سالگی میمیرد و ۷۰ سالگی به خاک سپرده میشود...       
شما حرص کار کردن مادر شوهر نزن

حرص نمیزنم آخه امثال شما متاسفانه رو به ازدیاد هستن. 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بخدا من اصلا خونه‌ی بابام کار نمیکنم  بعد از یه مدت وظیفه میشه برای خانواده شوهر.

مگه مردم خونه باباهاشون کوزت بودند پس فردا مادر و پدرت کلی ناسزا پشت سرشون هست بابت تو مطمئن باش کسی از آدم تنبل و فی ادب خوشش نمیاد 😏

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اینجا دوتا کلمه یاد گرفتن که وااای وظیفه میشه.... وااای مگه کلفت گرفتن..... چه میدونن زندگی اجتماعی ...

دقیقا

میگن مگه ما کلفتیم

خب خاندان شوهر اگه اومدن خونتون ریختن پاشیدن جمع نکردن رفتن حق ندارن چیزی بگن چون اونا هم کلفت نیستن

بجای این مزخرف بازیا فقط مثل انسان رفتار کنن زندگی خیلی قشنگ میشه

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘
ببین درسته کار کردن بد نیس ولی نه برای خانواده شوهری مثل استارتر که میگه وظیفشه. مطمئنا رفتارش در وا ...

خانواده ای که واقعا مشکل دارن ادم باید قطع رابطه کنه، ولی اگه خوبن و عروس الکی افاده میکنه اون دیگه بی ادبی و بی تربیتی عروس رو میرسونه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
اوف نگو خواهرشوهر من ک کلا گوشی میگیره دستش میشینه  من خودمو مشغول کارای دیگه میکنم مثلا سالاد ...

خیلی زشته 

در اصل وظیفه اوناست که کار کنن !

واسه همین من چندبار این رفتار و دیدم دیگه خونشون نرفتم ؛ ماهی یه بار با شوهرم میرم ؛ که رو دروایسی باشه ؛ 

اینبار که رفته بودم خونشون میخواستم سفره رو جمع کنم و بشینم کنار شوهرم 

اما باز خواهر شوهرم اومدن دنبالش و رفت ...

یه بار که موند فقط میرم میشینم 

ولی میدونم انقدر بیشعور هست که بازم نره بشوره 

شما همیشه اینقد سریع قضاوت میکنی واقعا جای تاسف داره

نه ولی برای شما از طرز حرف زدنتون کاملا مشخصه با عروستون چه برخوردی دارین

من خودمم خواهر شوهر هستم تا الان از گل نازکتر نگفتم یا انتظار کاری نداشتم ازشون اصلا از نگاه های با سبک شما هم خوشم نمیاد

💕

یعنی میری میخوری میشینی یه گوشه 😐😐 چقدر زشت والا ما هم خونه پدرمون کار نمیکردیم ولی شعور داریم لاا ...

اصلا اینطوری فکر کردن درست نیست تو ببین اگه دختر داشتی به همون اندازه که از عروس توقع داری از دخترتم داری یا نه.. ببین من اصلا ازینا نبودم که بشینم یه جا خیلی بد میدونستم و تا جایی که میشد کمک میکردم ولی متأسفانه دیدم خانواده ی شوهرم اینو وظیفه میدونن منم بعد چندسال که رفتم خونشون فقط چندتا بشقاب گذاشتم رو اپن چون دختر خودش خورد و نشست یه گوشه 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
یعنی میری میخوری میشینی یه گوشه 😐😐 چقدر زشت والا ما هم خونه پدرمون کار نمیکردیم ولی شعور داریم لاا ...

ی جور میگی انگار پسر خودت میخوره نمیره بشینه ی گوشه سریع میره سمت ظرفا ک بشورشون😂خانم محترم چ ربطی ب شعور داره اگ اینطوره ک همون اقایونی ک میشینن همونجا دست ب هیچی نمیزنن تو مهمونی خوش میگذرونن چی؟و زنا خودشونو اسیر میکنن تو اشپزخونه و ظرفا اخرشم اصن انگا  مهمونی نبوده واسه خانمه

همین.

والله من هرجا برم کارمیکنم هرکاری که باشه.خونه مادرشوهرکه خودم میپزم میندازم جمع میکنم میشورم خونه شم مث دسته گل میکنم همه جاروبرق میندازم سنش بالاست اصلا دلمون نمیادکاری بهش بگیم.تاحالاسواستفاده هم نکردن وبیشتر قدرمونومیدونن.من رستورانم میرم اخرسریکم جم جور میکنم سرمیزرو چه برسه به خونه اشنا

خدایی چه جوری روتون میشه مث هتل بریدبخورید وخودتونوبتکونیدبیایدبیرون؟

مهمون هم بیادخونه م تاقبل رسیدنش هیچ کاری نمیمونه غذاهااماده چای دم بعدشام هم خودم میشورم وقتی دعوت کردم ینی من میزبانم کمک کرد که خانمیشه نکردهم ناراحت نمیشم

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔