2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینجوری صمیمیت از بین میره و از چش خانواده شوهر میفتین

خواهر شوهرم اینطوره....میان خونمون دست ب سیاه و سفید نمیزنه..ما هم ک میریم خونشون تا غذاشون تمام میکنه سریع میره تو اتاق...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

منم کار نمیکنم کسی رم تو خونم نمیذارم کار کنه 

خودم و همسرم تو خونه خودمون کارای مهمونیو میکنیم برای تمیزکاریم ک خونه خودمم کارگر تمیز میکنه اونوقت برم جای دیگ کار کتم ؟ 😂

خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند

من نمیدونم کسی مرده از کمک کردن؟ والا بخدا صمیمیت بیشتر میشع، همه با هم کمک کنن و بخورن و جمع کن، این چیزا نشونه با کلاسی نیست بخدا، نمیدونم چرا بعضیا انقدر سخت میگیرن و فکر میکنن اگه کمک کنن میشن حمال و طرف سو استفاده میکنه

خدایی چه جوری روشون میشه بشینن بخورن پا نشن همه کار کنن و اونا باز بشینن، بابا عروس شدیم دیگه قراره دست به سیاه و سفید نزنیم؟ یعنی دوتا کار کردن عاره؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
منم مثل شمام  مثلا خاهر شوهرم غذاشو میخوره و میگه شوهرم منتظرمه و میره  یا یه جوری تنظیم ...

باید کمتر بری اونجا یا وقتی دیدی خواهر شوهرت هم دعوته اون روز تو نرو

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
مهمون داریم تا مهمون غریبه باشه بله منم اجازه نمیدم

چون عروس شده قرار نیست به عنوان مهمون حساب نشه اونم مهمونه. اگه مهمون نبود با دعوت نمیومد و هر روز خونتون بود. پس مهمونه که دعوتش میکنید

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

عزیزم ما هم عروس داریم خودمم عروسم عروسمون میاد اصلا ازش توقعی نداریم ن من ن مامانم دوست نداریم اذیت شه میگیم دختر مردمه نگه ازم کار میکشن و اصلا ناراحت نمیشیم از این موضوع 

ایرانم❤️