2777
2789
عنوان

عروس شما

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 189 پست

نمیزاریم عروس کار کنه خخودمونم کار نمیکنیم در حد سفره انداختن و جمع کردن ظرفا ولی ظرف شستن ن 🙄

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا 

یه جوری هم با افتخار میگه ما نشستیم تا اون بشوره توقع مدال داره

والا عروسشون خانومی کرده رفته شسته. من بودم ول میکردم ظرفا رو تا صبح سوسک بذاره و صبح موقع شستنش کیف کنن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
باور میکنی سلام کردن بلد نیست از در میاد سلام نمیکنه    

خب اونموقع گفتی ک باهم بحث کردین شاید بزرو اومده بود خونتون:/

دیگ من اط اخلاقای طرف خبر ندارم خودمم میشناسم ادم اینطوری ک سلام نمیکنه منم ناراحت نمیشم میگم حتما اخلاقشه در عوض زیاد باهاش درارتباط نیستم 

همین.
باور میکنی سلام کردن بلد نیست از در میاد سلام نمیکنه    

خوب عزیزم این آدم که اینقدر ایراد داره چه اصراری دارید باهاش رفت و آمد کنید!!!!داداشتون رو تنها ببینید

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

عزیزم اینجا همه طرفدار عروسن حق با شماست چهارتا بشقاب بردن اوردن کسی رو نکشته من سراغ دارم دخترایی ک خونه باباشون مثل چی کار میکردن همچین ک خونه مادرشوهر میان بلد نیستن و وظیفشون نیس

گاه انسان ۲۰ سالگی میمیرد و ۷۰ سالگی به خاک سپرده میشود...       
چرا اینجوری صمیمیت از بین میره و از چش خانواده شوهر میفتین

ببخشید ولی به نظر من مهم نیست 😐😐😐😐

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

من اگه بریم اونجا غذا بخوریم کمک میکنم چون بچه کوچیک دارم بیشتر نمیتونم . مادر شوهرم میکه بچه هات رو بگیر خودم انجام میدم 😀

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

من در حد سفره انداختن کمک میکنم فقط. البته مادرشوهرم خودش نمیذاره بیشتر کاری کنم

خواهرشوهرم هیچ کاری نمیکنه هیچ کمکی نمیکنه

درکل به نظر من نباید انتظار داشته باشید. دلش خاس کمک میکنه نخاس نمیکنه مگر کسی باشه که خیلی میاد خونتون. کسی که کم میاد واقعا لازم نیس کار کنه به نظر من

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای