2789
خسته نباشی دلاور خوش میگذره?😂🤦 تا 12 هفته رعایت کن عزیزم پله هم وقتی مجبوری باید خیلی اروم بری ...

عاره آروم آروم میرم میام

آره 12 هفته تموم شه راحت میشم

صبح ها تهوع شدید دارم😪

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا ینی چی سه ماه رابطه نداشته باشه بیچاره😲این اطلاعات از کجا درمیارین😂استراحت مطلق ک واسه بعضی هام ...

سه ماه اول بهتره نداشته باشه دکتر گفته نه من 

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱
آره دیگه گفتم جامع و کامل گفتی  خیلی باید مراقب خودش باشه . منم پری نمیشم هشت روزه بی بی منفی ...

بیبی چکت چی بود

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
ببین خب سختم هست تو بارداری رابطه الان من انجام دادم‌نمیدونم توام انجام دادی ؟

عاره ما هم هفته‌ ای یبار دوبار 

تو چهار هفته فهمیدم حاملم

تا برم دکتر و سونو اینا تا دکتر جواب سونو بخونه برام رابطه نداشتم که یه هفته شد

بعد ک گف مشکل نداره انجام دادیم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
سه ماه اول بهتره نداشته باشه دکتر گفته نه من 

البته نه برای همه برای اونایی ک مشکلی چیزی دارن

عاره آروم آروم میرم میام آره 12 هفته تموم شه راحت میشم صبح ها تهوع شدید دارم😪

کنارت بیسکوییت بذار

ب محض اینکه بیدار شدی چندتا بخور

تهوع رو میگیره

عاره ما هم هفته‌ ای یبار دوبار  تو چهار هفته فهمیدم حاملم تا برم دکتر و سونو اینا تا دکتر جوا ...

من‌چون‌چاق هستم تو زمانی ک باردار بودم زنه گفت خانوم اگ میخای میتونی انجام بدی ولی باید رو شکم نخابی تحرکم‌نداشته باشی رو ب اسمون بخواب تا بچه فشار نیاد

البته نه برای همه برای اونایی ک مشکلی چیزی دارن

هنوز بچه جاش سفت نشده

ربطی ب مشکل هم نداره

اگه اتفاقی بیوفته قابل جبران نیس

پس احتیاط شرط عقله

کنارت بیسکوییت بذار ب محض اینکه بیدار شدی چندتا بخور تهوع رو میگیره

از بيسکوئيت و چیزای شیرین متنفرم از بوش 

یکم سردلمو ماساژ میدم تا یه ساعت دو ساعت بعدش بهتر میشم

ویار من فقط بویاییه 

چی بگم والا من قرار بود قبلش برم دکتر واسه چکاب که یعنی یعنی باردار بشم  یه شب حس کردم شوهرم ح ...

چ گیرایی بالایی داشتی ماشاالله! منم نمیدونم .ترشح سفید بی رنگم داری ؟ آخه من دارم ی کم بدون بو هست عذر میخوام البته

من‌چون‌چاق هستم تو زمانی ک باردار بودم زنه گفت خانوم اگ میخای میتونی انجام بدی ولی باید رو شکم نخابی ...

عاره منم یا حالت داگی یا از پهلو..