2789
هنوز بچه جاش سفت نشده ربطی ب مشکل هم نداره اگه اتفاقی بیوفته قابل جبران نیس پس احتیاط شرط عقله

دکتر من گفته اگ رابطه آروم و طوری باشه ب شکمت فشار نیاد اشکالی نداره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب من گفت پهلو ن 

آهان 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
چ گیرایی بالایی داشتی ماشاالله! منم نمیدونم .ترشح سفید بی رنگم داری ؟ آخه من دارم ی کم بدون بو هست ع ...

من بچه دوممه واسه اولی بعد سه ماه رابطه باردار شدم نمیدونم چطوری شد یکم ناراحتم یهویی شد کلی برنامه داشتم که قبلش سوپرایز کنم وچیزای دیگه که نشد اصلا سابقه نداریم تو خانواده اصلا موندم هنوز 

من بچه دوممه واسه اولی بعد سه ماه رابطه باردار شدم نمیدونم چطوری شد یکم ناراحتم یهویی شد کلی برنامه ...

ب سلامتی .خیلی هم خوبه یهویی اتفاقا. منو شوهرم بچه نمیخواستیم میگم نکنه خدا گفته حالا ک نمیخوای یهویی بهت میدم حالت جا بیاد :))

اره گفت از پهلو ب بچه فشار میاد همون رو ب اسمون بعدم‌گفت اصن تو کاری نکن توام اینجوری بودی؟

ن دکتر چیزی نگف راجب تحرک نداشتن اما منم خیلی آروم تحرک دارم

خدا کنه دختر باشه من خودم یه دخترم همیشه آرزو داشتم خدا بهم یه دختر بده البته اول میگم سلامت باشه هر ...

ان شاالله صحیح و سلامت بیاد بغلت😍😘

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
مدیکور خیلی کم خطا داره میشی حالا تا ده روز نشدی پیگیر شو ک مشکلی نباشه خدای نکرده

ممنون عزیزم .امیدوارم بشم چون ما بچه نمیخوایم کلاااا 

میگم شاید یهویی خدا گفته باید داشته باشی خخخخ‌.من پری هام منظم بوده آخه ولی تنبلی دارم 

یعنی چی

تو رابطه دیگه