بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ممنون عزیزم در کمال ناباوری حامله شدم خیلی یهویی شد هنوز باورم نشده
سه ماه اول رابطه نداشته باش.فقط بهداشت برو تشکیل پرونده بده همین
من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱
آزمایش بتا دادی؟ بعدم میری یه دکتر زنان ویزیتت کنه
فولیک اسید اینا میده
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق