2789
ب سلامتی .خیلی هم خوبه یهویی اتفاقا. منو شوهرم بچه نمیخواستیم میگم نکنه خدا گفته حالا ک نمیخوای یهوی ...

هیچوقت نگو نمیخوایم بگو میخوایم ولی الان شرایطش نیست

حالا چند سال دیگه خواستی چی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچوقت نگو نمیخوایم بگو میخوایم ولی الان شرایطش نیست حالا چند سال دیگه خواستی چی 

نه شرایطشم داریم.آخه شاید از ایران بریم بخاطر همین بچه نمیخوایم اصلا مگه دیگه ناخواسته بشه مثل الان اگه باردار باشم :((

میتونی بری یه آز خون بدی که مطمئن شی ممکنه باردار باشی 

آره دو سه روز دیگه نیومد حتما آزمایش میدم خیلی مشکوکه آخه !!! وااای ی درصد فکر کن باردار باشم اشکال نداره فولیک اسید و این چیزا نخوردم؟!!!

نه شرایطشم داریم.آخه شاید از ایران بریم بخاطر همین بچه نمیخوایم اصلا مگه دیگه ناخواسته بشه مثل الان ...

پس باید خیلی مواظب باشی باردار نشی 

برو آز خون بده یا صبر کن یه هفته دیگه ببین چی میشه دیگه اگه نشدی حتما بارداری 

پس باید خیلی مواظب باشی باردار نشی  برو آز خون بده یا صبر کن یه هفته دیگه ببین چی میشه دیگه اگ ...

آخه جلوگیری طبیعی همیشه شوهرم مطمئن بوده الان ی درصد مشکوکه کلی غر زدم چرا نگفتی قرص بخورم بعد گفتم تنبلی دارم باردار نمیشم ب این راحتی 

آخه جلوگیری طبیعی همیشه شوهرم مطمئن بوده الان ی درصد مشکوکه کلی غر زدم چرا نگفتی قرص بخورم بعد گفتم ...

والا منم نخوردم تازه میخواستم شروع کنم که دیدم باردارم من خب بخاطر مشکلاتی که داشتم بایستی حتما میخوردم ولی من همیشه میگم خدا اگه چیزی بخواد واسه آدم به قرص و اینا نیست درسته تاثیر داره ولی تو هم خودتو اذیت نکن بیخیال بابا حالا قدیمیا اینهمه قرص خوردن الان مادرپدرای ما چشونه 

والا منم نخوردم تازه میخواستم شروع کنم که دیدم باردارم من خب بخاطر مشکلاتی که داشتم بایستی حتما میخو ...

آره خب خیلی ها ناخواسته باردار میشن بچه هاشونم سالمه خدا رو شکر .دیگه خدا بده خودشم باید مراقبش باشه .انشاالله ک ی نی نی سالم و خوشگل ب دنیا میاری خیلی مراقب خودت باش تا سه چهار ماه اول مخصوصا.

ازت ممنونم ک با حوصله جواب دادی و وقت گذاشتی .برات بهترین ها رو از خدا آرزومندم

آره خب خیلی ها ناخواسته باردار میشن بچه هاشونم سالمه خدا رو شکر .دیگه خدا بده خودشم باید مراقبش باشه ...

مرسی عزیزم مرسی بخاطر دعاهای قشنگت 

من از تو ممنونم خدا بهترینها رو نصیب قلب زیبات کنه 😍😘