2789

بسپار به دکترت بهت میگه چیکار کن 

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱
ممنون عزیزم در کمال ناباوری حامله شدم خیلی یهویی شد هنوز باورم نشده 

مبارکه انشاالله ب سلامتی .علایمت چی بود اقدام بودی یا یهویی؟ من هشت روز عقب انداختم همش حس پری دارم ولی نمیا دیگه هیچ علامتی ندارم بی  بی چکمم منفی بود آیا قابل اعتماده ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر بهداشت چیکار کنم 

ی متخصص خوب پیدا کن برو پیشش پرونده باز کن

فعلا اوایله گرمی جات نخور اصلا

چیز سنگین بلند نکن

توو حموم نشین

پله بالا پایین نکن

رابطه هم ممنوع فعلا

هوای خودتو داشته باش تا سه ماه بگذره خیالت راحت بشه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
سه ماه اول رابطه نداشته باش.فقط بهداشت برو تشکیل پرونده بده همین 

وا ینی چی سه ماه رابطه نداشته باشه بیچاره😲این اطلاعات از کجا درمیارین😂استراحت مطلق ک واسه بعضی هامیدن سه ماه آخره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ی متخصص خوب پیدا کن برو پیشش پرونده باز کن فعلا اوایله گرمی جات نخور اصلا چیز سنگین بلند نکن توو ...

خونه ما پله اس 25 تا تا ورودی

خودمم 7 هفتمه

رابطه هم داریم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
مبارکه انشاالله ب سلامتی .علایمت چی بود اقدام بودی یا یهویی؟ من هشت روز عقب انداختم همش حس پری دارم ...

چی بگم والا من قرار بود قبلش برم دکتر واسه چکاب که یعنی یعنی باردار بشم 

یه شب حس کردم شوهرم حواسشو نداده ولی خیلی کم بود 

اون روز که نوبت دکترم بود یه حسی بهم گفت برم بی بی چک بزنم به شوهرم گفتم برو بی بی چک بخر گفت واسه چی گفتمش دلممیگه میترسم باردار باشم چون میخوام از داخل معاینه شم میترسم 

در کمال ناباروری بی بی چک مثبت هنوز باورم نمیشه انگار از تو هوا حامله شدم‌

چون باید دکترش بگه انجام بده یا ن الان‌من انجام دادم‌تو بارداریم ولی جاریم انجام نداد

بله اما خب 3 ماه ک دیگه نمیشه

فوقش یه هفته

خونه ما پله اس 25 تا تا ورودی خودمم 7 هفتمه رابطه هم داریم

خسته نباشی دلاور

خوش میگذره?😂🤦

تا 12 هفته رعایت کن عزیزم

پله هم وقتی مجبوری

باید خیلی اروم بری

سعی کن از پهلو بری

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
😂😂😂خدایی تهش همینه دیگه

آره دیگه گفتم جامع و کامل گفتی 

خیلی باید مراقب خودش باشه .

منم پری نمیشم هشت روزه بی بی منفی بود ولی همش حس پری دارم و نمیا اقدام نبودم یعنی باردارم عایا بی بی چک مطمئنه؟