شوهرم چند وقته تو اسنپ کار میکنه تفریحی البته ، هز وقت حوصله داشته باشه میره امشب گفت بعد شام میرم ماشینمو دستمال بکشم یه ساعت بعد بهش زنگ زدم چند با. زنگ زدم جواب نداد بعد خودش زنگ زد گفت هوا سرد بود گفتم به جاش برم با ماشین دور بزنم و مسافر هم بزنم گفتم چرا جواب تلفن نمیدی میکه گوشیم خاموش بود صفحه اش داشتم میکفتم بوق خورد وخاموش نبوذ که یهو قاطی کزد وفحش داد که چرا بیخودی وقتمو میگیزی و قطع کرد قبل زنگ من هم سه دقیقه قبلش دیدم واتس اپ انلاینه خیلی دارم حرص میخورم و از اول هم از اسنپ خوشم نمیومد شوهرم کار کنه جوونه و سر زبون دار ، ادم میترسه دور زمونه بد شده
وقتی اومد ک خسته س فردا تو ارامش حستو بش بگو و ازش بخواه ک بهت توضیح بده
همیشه ساده ترین راه ها مشکل گشا ترین راه ها هستن
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
خب کلا اسنپ با گوشیه چطور داشت کار میکرد ک گوشیش خاموش بوده؟با گوشی خاموش اسنپ بود؟
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
منم همینو میگم تو مسافر کشی که نمیشه گوشی خاموش کرد سر همین شک کردم بهش بهش میگمم میگه نه فقط صفحه ا ...
صفحه ک مهم ترین بخش اسنپه باید ادرس و موقعیت مکانی و همه مشخصات مسافرو ببینه
زیادی حساس نباش فقط یه سوال ذهنم مشغول کرده چرا قیمتای اسنپ اینقد با تاکسی فرق داره واقعا چجور میصرف ...
چون زمانشون تلف نمیشه برای مسافر بعد اینکه مسافریو پیاده میکنن همونجا یکی دیگه درخواست میده
من بابام یه زمانی اسنپ می رفت روزی 500 هزار بود خدا رو شکر کافی بود
خدا رو شکر عزیزم خدا به روزیشون برکت بده ولی مثلا تو شهر خودمون تا یه منطقه۱ساعت فاصله س تاکسی ۱۰۰تومن میگیره ولی اسنپ همون مسیر ۴۰ میگیره میگم خو تاکسی کار کنن بهتره
خدا رو شکر عزیزم خدا به روزیشون برکت بده ولی مثلا تو شهر خودمون تا یه منطقه۱ساعت فاصله س تاکسی ...
اسنپ شهر ب شهر فرق داره
تهران کرج تبریز اصفهان اینا قیمتاش خوبه برای راننده میصرفه