2777
2789
عنوان

اسنپ

111 بازدید | 12 پست

شوهرم چند وقته تو اسنپ کار میکنه تفریحی البته ، هز وقت حوصله داشته باشه میره امشب گفت بعد شام میرم ماشینمو دستمال بکشم یه ساعت بعد بهش زنگ زدم چند با. زنگ زدم جواب نداد بعد خودش زنگ زد گفت هوا سرد بود گفتم به جاش برم با ماشین دور بزنم و مسافر هم بزنم گفتم چرا جواب تلفن نمیدی میکه گوشیم خاموش بود صفحه اش داشتم میکفتم بوق خورد و‌خاموش نبوذ که یهو قاطی کزد و‌فحش داد که چرا بیخودی وقتمو میگیزی و قطع کرد قبل زنگ من هم سه دقیقه قبلش دیدم واتس اپ انلاینه خیلی دارم حرص میخورم و از اول هم از اسنپ خوشم نمیومد شوهرم کار کنه جوونه و سر زبون دار ، ادم میترسه دور زمونه بد شده

خودتو آزار نده

وقتی اومد ک خسته س فردا تو ارامش حستو بش بگو و ازش بخواه ک بهت توضیح بده

همیشه ساده ترین راه ها مشکل گشا ترین راه ها هستن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

کار کنن گیر میدین کار نکنن گیر میدین

طفلک مردا چی میکشن از دست ماخانوما

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کلا اسنپ با گوشیه چطور داشت کار میکرد ک گوشیش خاموش بوده؟با گوشی خاموش اسنپ بود؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
خب کلا اسنپ با گوشیه چطور داشت کار میکرد ک گوشیش خاموش بوده؟با گوشی خاموش اسنپ بود؟

منم همینو میگم تو مسافر کشی که نمیشه گوشی خاموش کرد سر همین شک کردم بهش بهش میگمم میگه نه فقط صفحه ام خاموش بود چرت و پرت حواب میده!

زیادی حساس نباش فقط یه سوال ذهنم مشغول کرده چرا قیمتای اسنپ اینقد با تاکسی فرق داره واقعا چجور میصرف ...

من‌ بابام یه زمانی اسنپ می رفت روزی 500 هزار بود خدا رو شکر کافی بود

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
منم همینو میگم تو مسافر کشی که نمیشه گوشی خاموش کرد سر همین شک کردم بهش بهش میگمم میگه نه فقط صفحه ا ...

صفحه ک مهم ترین بخش اسنپه باید ادرس و موقعیت مکانی و همه مشخصات مسافرو ببینه

زیادی حساس نباش فقط یه سوال ذهنم مشغول کرده چرا قیمتای اسنپ اینقد با تاکسی فرق داره واقعا چجور میصرف ...

چون زمانشون تلف نمیشه برای مسافر بعد اینکه مسافریو پیاده میکنن همونجا یکی دیگه درخواست میده

من‌ بابام یه زمانی اسنپ می رفت روزی 500 هزار بود خدا رو شکر کافی بود

خدا رو شکر عزیزم خدا به روزیشون برکت بده ولی مثلا تو شهر  خودمون تا یه منطقه۱ساعت فاصله س تاکسی ۱۰۰تومن میگیره ولی اسنپ همون مسیر ۴۰ میگیره میگم خو تاکسی کار کنن بهتره 

خدا رو شکر عزیزم خدا به روزیشون برکت بده ولی مثلا تو شهر  خودمون تا یه منطقه۱ساعت فاصله س تاکسی ...

اسنپ شهر ب شهر فرق داره

تهران کرج تبریز اصفهان اینا قیمتاش خوبه برای راننده میصرفه

خدا رو شکر عزیزم خدا به روزیشون برکت بده ولی مثلا تو شهر  خودمون تا یه منطقه۱ساعت فاصله س تاکسی ...

عزیزم تاکسی باید کلی پول وارد شوم و خرید تاکسی بدی 

خيلی ممنون خدا به شما هم برکت بده 

فرداتون خوش

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

ما تهران هستم عزیزم ولی تا حالا این حجم تفاوت ندیدم