ارامش۵ مدیر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 3308 عنوان ای وای یاخدا😔 | مشاهده متن کامل بحث + 66492 بازدید | 586 پست خانما تو اپارتمان عمه شوهر دختر خالم یه بچه اوردن گذاشتن بغلشم یه نامه 1399/10/17 | 23:54 34 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهـــبانو_ســـیما عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9207 واسه این بچها بهزیستی خیلی جای بهتریه منکه براش خوشحالم ان شالله آینده خوبی داشته باشه دقیقاان شاالله یک خانواده خوب براش پیدا بشه من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
آساره99 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 1083 خانوماشبیه افغانی هانیست 🤔 افغانیا ب هیچ عنوان همچین کاری نمیکنن شده بچه رو با نون خشک بزرگ میکنن ولی از بچه شون ب هیچ عنوان نمیگذرن خدایا شکرت🥰♥️
شهـــبانو_ســـیما عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9207 الهی بمیرم براش 😢😢😢😢کاش شما میبردین تحویل بهزیستی یا پلیس میدادینش ، یه وقت ماسین بهش نزده باشه ... نمیذاشتن بهش دست بزنیمزنگ زذن پلیس اومددقیقا جلوی در بانک بود بالای پله ها....فقط خدا رحم کرده بود از بالای پله ها نیفتاده بود پایین من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
شهـــبانو_ســـیما عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9207 الان تا صبح من سکته میکنم که😭 الهی ببخشید باعث ناراحتیتون شدم ...اینقد از این موارد هست که ما نمیدونیم ان شاالله تو بهزیستی براش خانواده خوبی پیدا بشه من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
شهـــبانو_ســـیما عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9207 وای کاش میخوابیدم خ ناراحت کنندست وای ببخشید باعث ناراحتیت شدم من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
setarehj عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7472 الهی چقدر نازه حیفه به خدا😢 من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
کاژین76 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8905 افغانیا ب هیچ عنوان همچین کاری نمیکنن شده بچه رو با نون خشک بزرگ میکنن ولی از بچه شون ب هیچ عنوان نم ... یعنی چی زودجبهه میگیری توهرقوم وملیتی کشوری میتونه این اتفاق بیفته ربطی به افغانی وایرانی وخارجی نداره من ازحالت چشماش ورنگ پوستش حدس زدم زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
محمدجوادعشق عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3120 بابا بخدا راس میگم ...کنخیر راس میگم زنگ زدن پلیس اومده برده عمه شوهرشم نمیداده میگفته خودم میخام نگ ... دختر یا پسر
محمدجوادعشق عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3120 2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ... وا خوب یکی یکی بچه رو برمیداشت میبرد میداد به پلیس
twinkelgirl عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 22119 رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ... اخی عزیزم دلت میاد؟بنده خدا یه اشتباهی کرده بچشو از دست داده با حرفت دلش میشکنه همه ادما اشتباه میکنن خیلی بد بود این حرفتجیگرم کباب شد با تاپیکاش اینجوری حرف نزن هرچی باشه اونم مجبور شده یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4
ویان70 عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 13065 استارتر این فندقی دختر بود یا پسر؟؟میدادن من بزرگش میکردم😥 ❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
نتردام۲ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 3668 بهترین کارو کردن تحویل پلیس دادن شوخی بردار نیست نباید احساساتی فکر کرد هرکسی با یه سرنوشتی دنیا میاد این بچه هم سرنوشتش همین بوده میتونستن بعدان از طریق همین بچه باج گیری کنن کی میدونه راست میگن دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
تنهاترین_74 عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ... تاسف فقط تاسف واگذار توام به فاطمه زهرا جوابتو بده خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ... امیدوارم فاطمه زهرا جواب این قضاوتت رو بده همین من جوابی برای حرفای تو ندارم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
ida_f عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1552 من واقعا نمیفهمم فاز بعضیا که میان میگن بیچاره مادرش چیه... خدا لعنت کنه اینجور مادری رو...& ... قضاوت نکن...شاید اصن مادرش مرده باباش اورده گذاشتع...شاید اصن پدر و مادرش مردن یکی دیگع اوردع گذاشته...ما هیچی نمیدونیم قضاوت نکن 🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️