2777
2789

چقدرم که به وصیت مادرش عمل کردن

فوری زنگ زدن پلیس اونم میده به بهزیستی

تو اطرافیان همه مون بلاخره پیدا میشه یه خانواده ای که بچه دار نشن کاش میدادن به یه خانواده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا چجوری تونسته..  منم هفته پیش پیاده روی بودم هدفون گوشم بود از سر پارک یه دختر بچه 5سا ...

الهیی 

انقدر دزدی اینجوری زیاد شده ادم از کمک کردن هم بعضی وقتا وحشت داره 

دزد هم دزدای قدیم معرفت داشتن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بابا بخدا راس میگم ...کنخیر راس میگم زنگ زدن پلیس اومده برده عمه شوهرشم نمیداده میگفته خودم میخام نگ ...

🤣🤣

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
https://uupload.ir/files/chj_screenshot_20210107-000332.jpg

وای خداوندا

من میخوامش

کاش میذاشت در خونه من 😍

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
چقدرم که به وصیت مادرش عمل کردن فوری زنگ زدن پلیس اونم میده به بهزیستی تو اطرافیان همه مون بلاخره ...

عزیزم احساساتی برخورد نکنیم خیلی مسئولیت داره 

یه چند روز دیگه طرف میاد و هزار روش الان برای اخاذی هست که اره بچه ما رو دزدیدن یا تحویل این خونواده دادیم یا ...

بدتر از همه خونواده بچه رو میگیره دل میبنده به بچه مادره میاد که من بچه مو میخوام بعد میخوان چیکار کنند؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
مگه بچه ها فامیل ندارند؟ برای چی می خوان واگذارشون بکنند؟ تهرانن یا شهرستان؟ این قضیه تا چقدر مطم ...

قضیه مطمعن ولی خانواده درست حسابی ندارن فامیل هاشون میخوان بدن زندگی الان خیلی سخته قبول کنید 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

خدایا شکرت یکی ده ساله بچه نداره همه پولشو داده دوا و درمان یکیم اینطوری فرتو فرت بچه میاره میزاره سر راه واقعا حکمتتو شکر عادلانه نیست کارت 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
میگم اگه دوست داری یه تاپیک بزن شاید کسی پیدا بشه که حاضر باشه نکهداریشون کنه    

من از خودشون یا اقوامشون که فعلا نگهداریشون نیکنن که رضایت ندارم واسه مخش کردن عکس و شمارشون خودشون فعلا چند جا سپردن برا نگهداری

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عزیزم احساساتی برخورد نکنیم خیلی مسئولیت داره  یه چند روز دیگه طرف میاد و هزار روش الان برای ا ...

شما درست میفرمایید

ولی خب واسه امثال ما گرفتار بهزیستی شدن کابوس شده واسه همین احساساتی برخورد میکنیم😔

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
برای این مدل قضاوت کردنت و حرف زدنت گزارش زدم لطفا هرکی هم کامنت منو میبینه برای این خانوم گزارش بزن ...

رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو نگرفتی

چرا به فکر اون بچه نبودی

چرا چرا چرا

بخدا دلم به حال دخترت سوخت

بخدا هی دهن باز میکنم صدتاحرف بهت بزنم دوباره صلوات میفرستم. 

واگذار چنین دختر وزن هایی به خدا

خدایا مراقب پسرم باش

چراااا خدا ب منم بچه نمیده چرا ب کسی میده ک نمیتونه بزرگ کنه خدایا 4ساله دارم دیوونه میشم ب من نگاهی کن تو رو خدا ..خیلی دلم گرفته تا کی باید منتظر معجزه باشم خدایا بهم رحم کن 😢😢😢

بچه رو نگهمیداشتن شناسنامه چجوری میگرفتن براش؟

منم یه عمو دارم الان ۳۹ سالشه از روز اول تولدش سپرده شد به مامان بزرگم پدرش دراومد تا براش شناسنامه گرفت تصور کنین ۴۰ سال پیش به بدبختی شناسنامه گرفته اونوقت الان چجوری میخواستن بگیرن؟