2777
2789
رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ...

من موضوع بحثتونو نمیدونم ولی شما از اون دوستایی هستی که ادم نمیتونه بهش اعتماد کنه و رازشو بهش بگه چون یروز بر علیه خود طرف از اون راز استفاده میکنی

یکم کار کن  و خودت هرکی هرچی بهت گفت بر علیهش استفاده نکن

چقدرم که به وصیت مادرش عمل کردن فوری زنگ زدن پلیس اونم میده به بهزیستی تو اطرافیان همه مون بلاخره ...

بچه مگه شناسنامه نمیخواد؟؟

اینجوری هرکی رسید ورداره که بهش شناسنامه نمیدن.از طرف بهزیستی قانونی دیگه همه کاراش اوکی میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه مگه شناسنامه نمیخواد؟؟ اینجوری هرکی رسید ورداره که بهش شناسنامه نمیدن.از طرف بهزیستی قانونی دیگ ...

راه داره اونم

این همه آدم که بچه میخرن از کجا شناسنامه میگیرن

البته که به قول یکی از کاربرا عواقبم زیاد داره ممکن خانواده بچه به خاطر اخاذی این کارو کرده باشن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چقدرم که به وصیت مادرش عمل کردن فوری زنگ زدن پلیس اونم میده به بهزیستی تو اطرافیان همه مون بلاخره ...

ینی شما بودی اینکارو نمیکردی؟ قانون و اینام کشکه؟😐

بعد چطوری مدرسه میفرستادی؟چطوری شناسنامه میگرفتی؟؟

رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ...

دل نشکن خطای گذشته یکیو توسرش نزن که خدا به سرت میزنه 

خدا به سرت میاره کار گذشته یکیو بزنی به سرش 

أ لَمْ تَرَ إلَى الَّذينَ يُزَكُّونَ أنْفُسَهُمْ بَلِ اللّهُ يُزَكّى مَنْ يَشاءُ وَ لا يُظْلَمُونَ فَتيلا [2] آيا نديدى آنهايى را كه خودستايى مى‏ كنند؟ (اين خودستايي ها ارزش ندارد) بلكه خدا هر كس را كه بخواهد مى‏ ستايد و كمترين ستمى به آنها نخواهد شد.

پس انسان بايد از خودستايى و تزكيه نفس بپرهيزد و هيچ‌گاه خود را از عيوب و نقايص پاك و منزّه نشمارد، كه اين، كار شيطان و شيوه متكبّران و نابخردان است.

راه داره اونم این همه آدم که بچه میخرن از کجا شناسنامه میگیرن البته که به قول یکی از کاربرا عواقبم ...

نه عزیزم دیگه نمیدن.

من مامام .قبلا توی زایشگاه مسئول تایید هویت نوزاد ومادر بودم.فرم میدادیم تا برن شناسنامه بگیرن.اگه سر۱۰ روز نمیرفتن فرم باطل میشه.

وخود ثبت احوال کلی زنگ بما و مدیر بیمارستان میزنن کلیم پدرومادرو توبیخ که دلیل دیر اومدنتون چی بود؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

سلام با اجازه استارتر عزیز میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید ممنون میشم هرکی گزارش زد لایک کنه براش دعا کنم و صلوات بفرستم

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده
من یکیو میشناسم ک بچه هنوز شناسنامه نداره.بالای صد میلیون زیر میزی میطلبه!! 

والا چند سال اخیر رو نمیدونم ولی سالای قبل میدونم کسی آشنا داشته گرفته

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
والا بعضیا فک میکنن داریم دروغ میگیم از وضع مملکت خبر ندارن فک میکنن برا پربازدید شدن چاخان میگم اغا ...

ببین تهمت نمی زنما احتمالا بچه مال شوهر دختر خاله ات بوده که اصرار داشته نگه اض داره

نه عزیزم دیگه نمیدن. من مامام .قبلا توی زایشگاه مسئول تایید هویت نوزاد ومادر بودم.فرم میدادیم تا بر ...

توی روستا اگه آشنا داشته باشی میشه

البته منم شنیدم خودم که چنین کاری نکردم😂

اخی دلم اتیش گرفت چرا نمیزاشت ب اون چه ربطی داشت اخرش چی شد دختر بود وای سرم تیر کشید 😣

نمیدونم جنسیتش چی بود...بهش میخورد پسر باشه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
حالا اگه یه سگی بود همه میخواستن نجاتش بدن.ما ادما چقد بی رحمیم

همه موبایل روشن داشتن فیلم میگرفتن  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست