h_mohseniain مدیر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 عنوان مهمونی🤦♂️🤦♂️🤦♂️ | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست خانوما همین الان خاتواده پدریم زنگ زدن گفتن میخوان فردا بعد از ظهر بیان خونمون منم موندم تو رودربایستی گفتم باشه...الانم آمادگی مهمونی ندارم استرس گرفتم نمیدونم چطور پذیرایی کنم؟شما چی پیشنهاد میدین برای پذیرایی؟؟ 1399/10/17 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 غذا از بیرون قرمه سبزی قیمه مرغ کباب جوجه ته چین باقالی پلو دیگه همینا به ذهنم میرسه الان وا ... شام نیست گلم دور همی زنونه است واسه بعد از ظهر...موندم چی بذارم به جز میوه و شیرینی
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 چه خوب یک کیک درست کن با میوه و نوشیدنی نوشیدنی مناسب این فصل چی باشه خوبه جز چایی؟
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 الویه درست کن با کشک بادمجون یا سالاد ماکارونی یا میتونی فلافل درست کنی عصرونه پیشنهاد خوبی بود
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20557 واسه شام ؟ لازانیا و سالاد ماکارونی و الویه قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
s27 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 10847 دور همی زنونه وایه بعد از ظهر..منظورم عمه اینامه زنعمو.... میوه تخمه شکلات با هر چی داری
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 شام نیست گلم دور همی زنونه است واسه بعد از ظهر...موندم چی بذارم به جز میوه و شیرینی الان فصل لبوعه اونم میتونی بگیریکیکیک عصرونه هم اگه حوصله داری درست کن زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
ناززززززززززگل عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3785 ما مهمونی عصر خانوادگی و اش رشته میپزیم دور باشن سوپ و فینگر فودو غذا های ساده و
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 واسه شام ؟ لازانیا و سالاد ماکارونی و الویه نه شام نیست دور همی زنونه بعد از ظهره
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 نوشیدنی مناسب این فصل چی باشه خوبه جز چایی؟ نسکافه خیلی میچسبه الانولی یک دمنوشم درست کنی کفایت میکنه زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
لaدaن عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2623 ما مهمونی عصر خانوادگی و اش رشته میپزیم دور باشن سوپ و فینگر فودو غذا های ساده و وای من اش میخوام😍😍😍😍 زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍 ........لaدaن......... ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
حاجی_پشمااام عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3503 شام نمیمونن مهمونی زنونه است واسه بعد از ظهر خو این استرس داره مگه😐خونرو جم کن و تمیز کن و سه چار جور میوه و چایی و شکلات یا شیرینی اماده کن..دو ساعت میشینن میرن عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 الان فصل لبوعه اونم میتونی بگیری کیک یک عصرونه هم اگه حوصله داری درست کن راستی حواسم نبود بس ک استرس دارم کدو هم خوبه نه؟عصرونه چی درست کنم خوبه؟ذهنم قفل شده
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 ما مهمونی عصر خانوادگی و اش رشته میپزیم دور باشن سوپ و فینگر فودو غذا های ساده و گزینه خوبیه...عمه ها و زنعموهامن
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20557 نه شام نیست دور همی زنونه بعد از ظهره آها خب چایی تونستی کیک یا پنکیک ، میوه قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
h_mohseniain مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 674 نسکافه خیلی میچسبه الان ولی یک دمنوشم درست کنی کفایت میکنه درست میکنم حتما اتفاقا دمنوش دوست دارن