2777
2789
عنوان

مهمونی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست
راستی حواسم نبود بس ک استرس دارم کدو هم خوبه نه؟ عصرونه چی درست کنم خوبه؟ ذهنم قفل شده

اره کدو هم خوبه دوست دارم من😄

باقالی

به نظر من که اش گزینه ی مناسبیه اگه باهاشون راحتی

اما اگه راحت نیستی میتونی براشون سالادماکارانی درست کنی

پاپ کورنم واسه بچه هاشون بگیر

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
خو این استرس داره مگه😐 خونرو جم کن و تمیز کن و سه چار جور میوه و چایی و شکلات یا شیرینی اماده کن.. ...

خوب دست خودم نیست ک استرسم...بعضیا استرسین نمیشه کاریش کرد ک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با شیره میپزم کدو رو مزه میده

اونو نخوردم😍😍😍دوست دارم تست کنم🤭  ولی مامانم کدو رو میذاره خوب پخته شه بعد توش کره و کلی مغز میریزه با زعفرون و دارچین و اینا میذاره خوب سرخ شه 

خیلی خوشمزه میشه من عاشقشم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز