2777
2789
عنوان

مهمونی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

312 بازدید | 34 پست

خانوما همین الان خاتواده پدریم زنگ زدن گفتن میخوان فردا بعد از ظهر بیان خونمون منم موندم تو رودربایستی گفتم باشه...الانم آمادگی مهمونی ندارم استرس گرفتم نمیدونم چطور پذیرایی کنم؟

شما چی پیشنهاد میدین برای پذیرایی؟؟

میوه و چای و شام

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونوادته دیگه راحت باش میوه چای شیرنی شکلات 

شام هم ک اگه میان سلیقه خانوادتو میدونی درست کن یه چیزی

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
شام نمیمونن مهمونی زنونه است واسه بعد از ظهر

خب پس چای و میوه دیگه یه کیکم بپز نهایتش

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

غذا از بیرون

قرمه سبزی

قیمه

مرغ

کباب

جوجه

ته چین

باقالی پلو

دیگه همینا به ذهنم میرسه الان واسه غذا

پیش غذام براشون ماست رنگی درست کن

دسرم ژله

سریع حاضر میشن این دوتا

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
شام نمیمونن مهمونی زنونه است واسه بعد از ظهر

چه خوب 

یک کیک درست کن با میوه و نوشیدنی

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤