2777
2789
عنوان

سیسمونی با شوهر یا مادرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست
اخی عزیزم مبارکت باشه ایشالله دخترت بسلامتی به دنیا بیاد. میفهمم چی میگی همسرت نمیگیره؟بنظر اگه ...

ممنون عزیزم  

گفتم که توانشو نداریم خودمون بخریم وگرنه میگرفتیم سرویس چوبشو حتما

اللهم صل علی محمد وآل محمد

اگه وضع مالیتون خوبه وازطرفی وضع مالی مادرت خوب نیست خب اقلام بزرگ را خودتون تهیه کنید و اقلام جزئی را مادرتون و باید ببینید شوهرتون دیدش دراین خصوص چیه دختر خواهرم میخواست زایمان کنه شوهرش همه چیز راخودش خرید چون وضع مالی خواهرم خوب نبود شوهرش کارگر بود وضع مالی دامادش هم چندان خوب نبود ولی همه چی را خوذش. خرید

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسم خیلی بدی که سیسمونی با خانواده دختره،کاش برلی همیشه این رسم و رسومات برداشته بشه،به نظر من قشنگی ...

درسته ولی از طرفی فکر میکنم که تو یه خانواده (خانواده همسرم) که واسه همشون خانوادهاشون کردند اگر ما نکنیم یجوریه. یکم خجالت میکشم

جای ما رسمه ک مامانم بخره  ولی با شناختی که از شوهرم دارم نمیزاره و خودش میخره  البته هن ...

دلم خواست چرا با روح و روان مردم بازی میکنی 😐منظورم پروفته این تابستون 40کیلو رو هم رفته گوجه سبز خوردم بازم دلم میخواد 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
سیسمونی از قدیم با پدر و مادر دختر بوده. شما می تونی کم کم پس انداز کنی و کمک مامانت باشی

اون موقع دو تا لباس بوده و یه گهواره 

اگه خیلی پایبند رسم و رسوم هستید پس همونقدر باشه نه چیزی بیشتر

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

تا هر جاشو مادرت میتونه بخره خودتم کمکش کن اگه درامد یا پس انداز داری 

اخرش شوهرها یه روز بهانه میگیرن که کم گذاشتن و بچمو دوس نداشتنو هزار تا حرف دیگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من اصلا راضی نبودم مامانم بگیره از اولم بهش گفتم پولشو برام طلا بگیر ولی مامانم خودش دوستداشت و یه م ...

شوهر من چیزی نمیگه. ولی تو خانواده ای که یه رسم بوده من دارم یجورایی بداعت میکنم. یکم میترسم

با مامانم میریم خرید میکنیم با پول شوهرم میگم مامانم خریده☻

این درست نیست کلاه سرشوهرت میذاری واقعیت رو بهش بگو البته از قبل باهاش صحبت کن

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
دلم خواست چرا با روح و روان مردم بازی میکنی 😐منظورم پروفته این تابستون 40کیلو رو هم رفته گوجه سبز خ ...

😂😂😂😂😂♥️🤭

کنار شوهر جان حال دلم خوبه♡خدایا شکرت بخاطر همه چیییییی♥️👌
ما نخواستیم ازشون عزیزم پدر و مادرشون کردند

والا شرایط سخته اگه مادرت حقوق داره یه جم وجورشو بگیر والا من کلا شوهرم خرید پیش هیچکس نگفتیم خودمون خریدیم شوهرم گفت مادرزنم خریده