2777
2789
عنوان

سیسمونی با شوهر یا مادرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست

من که بچه نمیخوام ولی اگر روزی بچه بخوام همه خرج و مخارج رو خودمون گردن میگیریم چون ما پدر و مادر اون بچه ایم نه خانواده ها

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این موضوع نسبیه مثلا خواهر شوهرم گفت من به مامانم میگم سیسمونی بگیره چون وضع بابام خوبه اصلا بهش فشار نمیاد ولی منو شوهرم باید پس انداز یک سالمونو بدیم به سیسمونی تازه بچه خرجای دیگ هم داره که ما قراره بدیم دیگ به نظرم منطقی بود پدرشوهرش ایناهم طلا میخرن هم واسه خودش هم بچه 

ولی وقتی کسی وضع شوهرش بهتره خب خودشون بخرن معقول تره

سیسمونی از قدیم با پدر و مادر دختر بوده. شما می تونی کم کم پس انداز کنی و کمک مامانت باشی

بنظرت این رسم قدیمی که میگی درسته؟

مثلا جهاز با دختره چون پسر خونه را تهیه میکنه یجورایی برابر هست در تشکیل خونه ولی برای سیسمونی چی؟

یادمه دخترخالم حامله بود باهم رفتیم یه سری شیشه شیر و لباس نوزادی و چیزای دیگه گرفت پولشو خودش میداد . 

اکثرا با خانواده زن هست ولی خب زن وشوهر هم خرید میکنه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

از الان پولاتو جمع کن بعدا میدی مامانت میخره 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من تا جایی که تونستم یکمشو کمک کردم. (ازپول خودم نه همسرم) واقعا بیشتر از اون نمیتونستم. الانم هنوز ...

اخی عزیزم مبارکت باشه ایشالله دخترت بسلامتی به دنیا بیاد.

میفهمم چی میگی

همسرت نمیگیره؟بنظر اگه نصف نصف باشه منطقی تره

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید.

من شخصا میگم پدرومادر خود نوزاد باید بدن.حالا یکی وضع مالیه‌ خانواده خانم خوبه وخودشونم اصرار داره خوب باشه اشکال نداره بدن.

ولی شما یکم پس انداز کن وبرید با مادرت بخرید.بعدسرراه بذار خونه مامانت بهش بگو از طرف خودت بیار.حداقل اون گروناش مثلا چندتا تیکه اسباب بازی و سرویس خوابو کمدو کیفو کریرو خودت بخر.لباسارو خود مامانت بخره.خیلیم گرون نگیر

هم دهن شوهروقومش بسته میشه هم به مامانت فشار نمیاد.

مردام خیلی کارا میکنن به زناشون نمیگن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ