2777
2789
عنوان

ایندفه مادر شوهر مهربووون

470 بازدید | 67 پست

بچها خودتون قضاوت کنید 

فک کنم بعضیا دیگه قضیه منو علیو (دوس پسرم) میدونید 

ما ۴سالو خورده ایه باهمیم . اینجا خیلی دیدم از مادر شوهرا دلشون پره میترسم مامان علیم اونجوری باشه . من رفتارای این چن سالشو میگم شما نظر بدید چطور مادر شوهری میتونه باشه.

علی پسر بزرگس. داداشش چن سال از خودش کوچیکتره و مجرد . خواااهر ندارن😋مامانش اینجوری که تاالان من دیدم عروس دوسته . ینی مثلا تو تین چن سال شب یلداها کلی خوراکی فرساده برام(شیرینی .ژله . انار دون شده . میوه ....)حتی میبینه علی واسم طلا میخره بدش نمیاد.یا مثلا هی به شوهرش میگه به علی کمک کن خونه بگیره.یا مثلا یبار که منو دید بغلم کرد کلی ماچو بوسه راه انداخت.بعد گف کی میشه عروسی کنین ببریمت .منم هی تنهام خونه دخترم ندارم تو جای دخترمی بخدا . 

بنظرتون چطور مادر شوهریه؟

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کور از خدا چی میخواد؟دوتا چشم...

دو دستی بچسب بهشبد خلقی نکنی گند زده بشه ب اخلاقش

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بیست فقط حواست باشه بااینکه خوبه ولی خیلی گرم نگیر ک بعدا از روی عادت هی دخالت نکنه بعد ی مدت ب خودت میای میبینی بهش رو دادی تو کل زندگیت نظر میده و استقلالتو میگیره ازت 

منم مادرشوهرم خوبه البته حدودا چهار ساله عروسی کردم الانم خونمون مهمونن من دراز کشیدم پدر شوهرم داره شام میپزه مادرشوهرمم نمیذاره برم کمکش خودشم داره به درس برادرشوهرم میرسه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰