2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا انقد زر زر میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 56 پست
عزیزم اتفاقا همین دخترا با پول خرج گردن برا پسرا اونا را پرنسس کردن نمیدونم چرا بعصی دخترا خانمها او ...

اصلا همه اینا با حق خواهیا و روشن فکری های بیجا شروع شد

و نه دخترای الان چیزی جز توقع های بیجا برای زیباییشون و اصالت های من دراوردیشون ندارن

اگر زن کنار مرد کار میکنه و پول در میاره برای زندگی مرد باید به زن تو کار خونه کمک کنه

اگه زن تو خونست و نون اور یکیه باید شرایط اقتصادیو درک کنه به اندازه توان مرد بگیره

وقتی همش مصرف گر یکی میشه چه مرد

و وقتی همش خدمت دهنده هم یکی دیگه میشه زندگی این میشه

ی حد بی تعادل

دختره حتی سر اشپزی هم مسخره بازی در میاره کهاره من اشپزی بلد نیستم تو خونه دست به سیاه سفید نمیزنم بعد انتظار خرج انچنان هم از شوهرش داره

یا شوهره بی کفایته زنه هم برای مرد بی کفایت سر کار میره هم کارای خونه رو میکنه

ادما رو خودمون شکم پرور بار میاریم

ارزو های بزرگ ، 

جالبه بدونی بعضی دخترا برا داشتن همینا به همجنس خودشون رحم نمی کنن😩🥶

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرضم ب خدمت رفیق معمولی دختر تو جمعی ک بودیم میاوردن یکی حالا قرمه سبزی پخته بود یا یادمه برام کیک آورد وقتی دانشگاه رفتم دیدنش رابطه خاصی هم شکل نگرفت ک بگم رلم هست فلانم هست ن یه رابطه دوستانه بود صرفا

حالا تو رل اینا بودن ک خیلی طبیعی تره یکی چیزی بپزه ببره آدم کسی رو دوست داشته باشه اینکار و میکنه به طبع پسرم سعی میکنه جبران کنه مثل خیلی از روابط دوستانه با همجنس هامون ک داریم ممکنه کسی باشه سو استفاده کنه ولی دلیل نمیشه کل رفاقت رو زیر سوال برد

عرضم ب خدمت رفیق معمولی دختر تو جمعی ک بودیم میاوردن یکی حالا قرمه سبزی پخته بود یا یادمه برام کیک آ ...

آخه اون آقا میگفت دختر نباید توقع خرج و رستوران داشته باشه. رفیقام رل هاشون از خونه غذا میارن!!

نکته اینجاست

آخه اون آقا میگفت دختر نباید توقع خرج و رستوران داشته باشه. رفیقام رل هاشون از خونه غذا میارن!!نکته ...

مخاطب سن پایینه فک کنم همچین میگه طبیعی هم هست دختر پسر زیر بیست سال چندبار مگه تو ماه میتونن رستوران کافه برن

بعضی دخترا پول پرست شدن درست نه همشون ولی پسرام پرو شدن اصن ذات مرد مراقبت کردنه حمایت کردنه قبلا شی ...

ندیدی پس دخترا رو

مردانگی کم شده ، ولی مردانگی ی چیزی هست که کنار بی پولی هم معنی میده . اینکه مرد پشتت باشه و شریک عاطفی خوبی برات باشه. جنم کار کردن داشته باشه و فرد بی مسئولیت نباشه

نه اینکه مسئول براورده خواسته های تحقق نیافته ی دختر دیگه باشه.

ببین الان چقدر دخترا مفت خور شدن

زن کاری و زن خانه دار مال قدیم بود اصلا

الان دختره کل کارش فکر برای زیبایی صورتش و گذروندن وقت و تایم و بدست اوردن چیزایی که نه با پول پدرش بدست اورده نه خودش

از پسر هم سن و سالش تو این وضع اقتصادی توقع داره

جشن عروسی انچنان ، خونه ، ماشین ، سفر ، پول تو جیبی

بعد که بحث کارای خونه میشه که ساده ترین راه حداقل برای جبرانه میگن میخندن که من هیچی اشپزی بلد نیستم دست به سیاه سفید نمیزنم

من خودم شاغلم ولی تا حالا ی قرون از پول خودم متاسفانه بخاطر خرجیام توسط شوهرم خرج نشده ، میدونم دختر پرخرجیم ولی میدونم تو زندگی مشترکه مسئولم. اگه حامی مالی نیستم حامی زندگی باید باشم

ارزو های بزرگ ، 

مخاطب سن پایینه فک کنم همچین میگه طبیعی هم هست دختر پسر زیر بیست سال چندبار مگه تو ماه میتونن رستورا ...

بهتره اول پول یه کافه رو بتونه جور کنه بعد بره تو رابطه

یا اینکه از اول باهاش صحبت کنه بگه از من توقع نداشته باش وضعم خوب نیست.

نه اینکه گلایه کنه بگه دخترااا نباید توقع داشته باشند

بهتره اول پول یه کافه رو بتونه جور کنه بعد بره تو رابطهیا اینکه از اول باهاش صحبت کنه بگه از من توقع ...

چقدر حرفارو میپیچونین یارو همون اول خوبه اعلام کرده موضع خودش رو .... وضعیت اقتصادی هم ک دخترا میبینن اونی ک درک داشته باشه رعایت میکنه مسازه با کسی ک دوسش داره اونیم ک ن میره پولدارتر پیدا کنه نیازی ب کش دادن بحث نیس