2777
2789
عنوان

از ترس جواب پاپ اسمیر حالم بده

103 بازدید | 8 پست

دیروز تست دادم خیلیبی استرس دارم بدرابطه ی ساعت بعدش لک دیدم به هی هرچندساعت لک دیدم قطع شد رفتم حموم بد چندروز هی کمپ بیش خونریزی داشتم تا ی هفته اولین بار بود این اتفاق افتاد معذرت میخام رابطمم یکم خشن بود بکنم عفونت قارچی داشتم پیش نوازی نداشتم ولی ژل استفاده کردم خیلی حالم بده ازترس

ببخشید ولی با همسرتون رابطه داشتین یا ....خب استرس نداره جواب پاپ اسمیرتون عفونت شدیده

عزیزم متاهلم خوب بچه کوچیک دارم از پارسال ک ی اتفاق برام افتاده وسواس بیماری پیداکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متاهلم خوب بچه کوچیک دارم از پارسال ک ی اتفاق برام افتاده وسواس بیماری پیداکردم

شما همون موقعه ک فهمیدین عفونت قارچی دارین تا زمانی که خوب میشین باید بهداشت رعایت کنین داروهارو سرموقع استفاده کنین موقع رابطه از کاندوم استفاده کنین

چون در غیر این صورت عفونت به شوهرتون دوباره به خودتون منتقل میشه

بعدم جواب پاپ اسمیر چیز نگران کننده ای نیس چون رابطه شدید داشتین واژنتون حساس شده

شما همون موقعه ک فهمیدین عفونت قارچی دارین تا زمانی که خوب میشین باید بهداشت رعایت کنین داروهارو سرم ...

رعایت میکنم کلا رابطمون محافظت شدنش چون بارداری ممنوعم بعدش پماد استفاده کردم روزم سومش رفتم دکتر روز سوم استفاده پماد وبد تموم شدن خونریزی گفتم اینجوری شده باوجود پماد پاپ گرفت نمیدونم اصلا مشکل ندارع اینجوری ب دکترگفتم گفت اهمیت نداره

رعایت میکنم کلا رابطمون محافظت شدنش چون بارداری ممنوعم بعدش پماد استفاده کردم روزم سومش رفتم دکتر رو ...

حتما تاثیری در جواب پاپ اسمیر نداشته وگرنه میگفت

چیز خاصی نیس بنظرم نگران نباش

با پاپ اسمیر ی چکاپ هم میشی خوبه

2790
2778
2791
2779
2792